Alcatel Go Play – Zaščitno steklo Basic (0,33)

Alcatel Go Play – Zaščitno steklo Basic (0,33)

9,90

SKU: 3831115478814
- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: 3831115478814 Kategorije: , ,

Vsebina:

– vlažilni robček
– antistatična krpica
– nalepka za odstranitev prašnih delcev
– plastično orodje za namestitev stekla
– steklo

 

Lastnosti izdelka:

Samo steklo drži visoko kvaliteto in je prav tako natančno izrezano, da ustreza specifičnim telefonom. Vendar pa moramo poudariti, da sta nanos proti maščobnega premaza in lepilna folija drugačna. Pri PREMIUM in EXCELLENCE steklih je proti maščobni premaz nanešen z nano nanosom, kar pomeni, da bo ostal na zaščitnem steklu dalj časa kljub redni uporabi zaslona. Pri BASIC steklih je ta nanos prav tako prisoten, vendar pa je nameščanje premaza z brizganjem, kar pa pomeni, da se lahko zgodi, da je na nekaterih mestih premaz neenakomerno razporejen. V takih primerih lahko uporabnik po daljši uporabi zazna manjše lise, kjer se maščoba s prstov začne zadrževati. To se zgodi v redkih primerih, vendar pa je možnost še vedno prisotna.

Poleg proti maščobnega nanosa pa se BASIC stekla razlikujejo od EXCELLENCE in PREMIUM stekel tudi po lepilni foliji. Pri izrezu folije ni velikih razlik, saj je enak kot pri PREMIUM steklih. Razlikujejo pa se po sposobnosti vpijanja prahu. EXCELLENCE in PREMIUM stekla imajo lepilno folijo, ki v primeru, da ste bili nekoliko nepozorni pri nanosu stekla in zaslona mobilnika niste dobro očistili in je zaradi tega na njem ostal manjši delček prahu, vpije prah in se okoli njega ne naredi zračni mehurček. Delček je lahko še vedno viden, če pozorno pogledate, vendar pa ne moti, saj se okoli njega ne nabere zrak. Lepilna folija na BASIC steklih na žalost nima te sposobnosti in zato okrog zgrešenih prašnih delcev lahko še vedno nastane zračni mehurček.

BASIC stekla preverjamo za kvaliteto in ustreznostjo, kar pomeni, da še vedno stojimo za določenimi standardi. Steklo bo še vedno zaščitilo telefon in uspešno opravilo svoje delo pri obrambi pred poškodbami, vendar pa bo lahko samo doživetje pri uporabi le tega slabše kot pa pri PREMIUM ali EXCELLENCE steklih.

 

Znamka

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica