Apple lokator Airtag, 4 kosi

Apple lokator Airtag, 4 kosi

113,41

SKU: appleairtag4

AirTag je priročen način za sledenje vašim stvarem. S pomočjo aplikacije Find My lahko preprosto poiščete predmete, ki imajo pritrjen AirTag lokator, tako da jih ne boste nikoli več izgubili.

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,30 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 10,30 €
Odplačati želim čim prej
3 x 39,92 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 39,92 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 190199320338 Šifra: appleairtag4 Kategoriji: ,

Apple Airtag Media1

Izgubite sposobnost za izgubo stvari.

AirTag je preprost način za spremljanje vaših stvari. Enega pritrdite na ključe, drugega vstavite v nahrbtnik. In prav tako so na vašem radarju v aplikaciji Find My. AirTag vam stoji za hrbtom.

Majhen in priročen

Izgubljanje predmetov s pomočjo AirTag lokatorja ne bo več težava. Preprosto ga namestite na želen predmet in nikoli več ga ne boste izgubili. AirTag je izjemno preprost za uporabo. Aktivirate ga lahko z enim dotikom, ki v trenutku poveže AirTag z vašo iPhone, iPad ali Mac napravo. AirTag lokator je odporen na vodo in prah, tako da boste brez težav lahko našli tudi predmete, ki ste jih izgubili v vodi.

Varen in zanesljiv

Kadar pozabite ali izgubite predmet vam aplikacija Find My s pomočjo naprav iPhone, iPad in Mac po vsem svetu pomaga izslediti vaš AirTag. Lokator pošlje varen Bluetooth signal, ki ga lahko zaznajo bližnje naprave v omrežju. Te naprave pošljejo lokacijo vašega AirTaga v iCloud. Zasnovan je tako, da skrbno varuje vašo zasebnost na vsakem koraku. Če je vaš AirTag v bližini, pa vas lahko iPhone s pomočjo funkcije Precision Finding pripelje naravnost do njega. Pokazal vam bo razdaljo do AirTaga in smer, zahvaljujoč tehnologiji Ultra Wideband.

Apple Airtag Media2

Učinkovit in varčen

Tako kot druge Apple naprave lahko tudi AirTag nastavite v način Lost. Ko ga naprava v omrežju zazna, samodejno prejmete obvestilo. Nastavite ga lahko tudi tako, da prikaže vaše kontaktne podatke, ko drug uporabnik najde napravo v kolikor povežete AirTag s pametnim telefonom, ki podpira NFC. AirTag je izredno učinkovit, zato vam ni treba skrbeti za življenjsko dobo baterije ali porabo podatkov. Zasnovan je tako, da omogoča uporabo standardne baterije več kot eno leto. Po potrebi lahko baterijo preprosto zamenjate. Vaš iPhone vas obvesti, kdaj je čas, da vstavite novo.

Eleganten dizajn

Navdušil vas bo s svojim elegantnim dizajnom. Zahvaljujoč praktični velikosti in obliki se prilega vsem žepom, s pomočjo ohišij in obeskov pa ga lahko tudi tudi pritrdite kamor želite. Obeski in zanke so na voljo ločeno. Ne glede na to, ali AirTag pritrdite na nahrbtnik, kolo ali ključe, jih ne boste nikoli več izgubili.

Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Apple

Barva

Bela

Lastnosti

Podprt operacijski sistemiOS 14.5 in novejši
Vodoodporenda (IP67)
Bluetoothda (UI 1)
Baterijazamenljiva baterija CR2032
Debelina8,0 mm
Premer31,9 mm
Teža11 g

Garancija: 1 leto

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica