Bosch pomivalni stroj SMV68MX04E

Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

Bosch pomivalni stroj SMV68MX04E

Ni na zalogi

711,00

Pomivalni stroj Bosch SMV68MX04E se pohvali z zmogljivostjo pomivanja do 14 pogrinjkov. Uvršča se v energijski razred A . Deluje z zmogljivim in tihim motorjem, ki deluje z zmanjšano porabo energije.

Ni na zalogi

Dodaj v primerjalnik

AquaStop

AquaStop sistem je sestavljen iz dovodne cevi z dvojno steno, varnostnega ventila in talnega zbiralnika s plovnim stikalom, s čimer je zagotovljena izjemna zaščita pred škodo zaradi izliva vode.

Toplotni izmenjevalnik

Pomivalnemu stroju SMV68MX04E je vgrajen toplotni izmenjevalnik, ki zagotavlja še posebej nežno čiščenje dragocene posode ter porcelana. Delovanje s toplotnim izmenjevalnikom vnaprej segreje vodo v rezervoarju za izpiranje, s čimer preprečuje nastanek temperaturnih šokov, ki bi poškodovali vašo občutljivo posodo.

ActiveWater

Pri tej tehnologiji se voda lepo porazdeli, filtrirna tehnologija je optimizirana, segrevanje je hitrejše in posledično je tudi črpanje bolj učinkovito, zato omogoča povečano kroženje vode. S tem se prihrani energijo in vodo.

Zmogljiv motor EcoSilence DriveTM

EcoSilence DriveTM je izredno zmogljiv in varčen motor, ki ga odlikuje tiho delovanje, obenem pa zagotavlja manjšo porabo električne energije. Motor deluje brez krtačk in skrbi za vrhunske rezultate.

Tehnologija Zeolith®

Zeolith® je inovativna tehnologija, ki skrbi za optimalno varčnost energije, vseeno pa je rezultat sušenja naravnost odličen. Med sušenjem se porabi bistveno manj energije, zahvaljujoč naravnemu mineralu zeolitu. Ta se obnovi pri vsakem ciklu pranja, zato ga ni potrebno nikoli menjati, saj se ohrani skozi celotno življenjsko dobo pomivalnega stroja.

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica