Bosch serie 6 sušilni stroj s toplotno črpalko 8kg WTW876WBY
Akcija!

Bosch serie 6 sušilni stroj s toplotno črpalko 8kg WTW876WBY

Samo še 1 na zalogi

910,20

SKU: wtw876wby
  • Samočistilni kondenzator: poskrbi, da v kondenzatorju ni kosmov in s tem ohranja energijsko učinkovitost A++.
  • AutoDry: samodejno posuši do želene stopnje suhosti.
  • AntiVibration Design: izjemno stabilen in zelo tih zaradi posebne zaščite pred vibracijami.
  • Podnebju prijazno sušenje z okolju najbolj prijaznim sredstvom (R290).
  • Zaslon DirectSelect: posebej udobno upravljanje s pomočjo zaslona in upravljalnega gumba za enostavno izbiro programov.

Samo še 1 na zalogi

Dodaj v primerjalnik

Kondenzator s samodejnim čiščenjem kosmov

Ves čas v vrhunski formi. Sušilni stroji s toplotno črpalko in samočistilnim kondenzatorjem varujejo vaša oblačila in ostajajo visoko energijsko učinkoviti. Po zaslugi tehnologije samočistilnega kondenzatorja se kondenzator med postopkom sušenja do štirikrat samodejno očisti in ohranja najvišjo energijsko učinkovitost – cikel za ciklom. Boschevi sušilni stroji s toplotno črpalko so ustvarjeni za učinkovito delovanje ter nežno in popolno sušenje oblačil.

Samodejno zazna, kdaj je vaše perilo posušeno

V sušilni ali pralno-sušilni stroj naložite do deset kilogramov perila in AutoDry ga bo obdelal na želeno raven suhosti – ne glede na to, ali želite dovolj suho za likanje ali ekstra suho in pripravljeno za zlaganje. Senzorji nenehno merijo temperaturo in preostalo vlago ter oblačila ščitijo pred previsokimi temperaturami in prekomernim sušenjem. Naj bo vaše perilo vsakič popolnoma suho.

Posebej tih in vzdržljiv

Inovativne stranske stene AntiVibration so posebej zasnovane, da nudijo večjo stabilnost in optimalno omilijo vibracije. Ojačana izolacija obenem uravnava raven hrupa, po zaslugi česar so pralni stroji Bosch še posebej tihi, tako da lahko med njihovim delovanjem nemoteno spite.

Sušilni stroj z okolju najbolj prijaznim sredstvom (R290)

Naši novi sušilni stroji so opremljeni z novim in okolju bolj prijaznim hladilnim sredstvom, R290. To je najbolj okolju prijazno naravno hladilno sredstvo na svetu, ki je na voljo na tržišču.

Tkaninam prijazno sušenje omogoča občutljiv sistem sušenja perila

Po zaslugi občutljivega sistema sušenja se perilo posuši z blagim toplim zrakom, ki prihaja z vseh strani, zaobljena oblika reber Soft pa poskrbi za to, da se perilo v stroju nežno premeša in ne leži plosko na tkanini prijazni površini bobna. Rezultat je mehko perilo brez gub.

Nežen do vaših oblačil. Nežen do vaše kože.

Neustrezno oprana oblačila pogosto vsebujejo alergene, ki lahko povzročijo draženje kože. Zato smo razvili AllergyPlus, ki učinkovito zmanjša kar največjo možno količino ostankov alergenov. S tem boste zmanjšali prisotnost cvetnega prahu, živalskih dlak in prašnih pršic v vaših oblačilih. Program je idealen za alergike in tiste z občutljivo kožo.

Uradna stran proizvajalca

Dimenzije aparata842 x 598 x 613 mm
Kapaciteta polnjenja8,0 kg
Čas standardnega programa za bombaž pri polni napolnjenosti148 min
Tečaj vratDesno
Samočistilni kondenzatorDa
GlasnostTihi
StackabilityDa
Home ConnectNe
 ... Vse tehnične informacije

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica