Bosch vgradni hladilnik, KIN86AF30

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Bosch vgradni hladilnik, KIN86AF30

  Ni na zalogi

  849,00

  Vgradni kombinirani hladilnik Bosch KIN86AF30 ima hladilni del zgoraj in zamrzovalnik spodaj. Hladilni del ima prostornino 189 litrov, zamrzovalni del pa ima prostornino 68 litrov. Sodi v energijski razred A . NoFrost tehnologij poskrbi za samodejno odtaljevanje.

  ali
  Hitro in enostavno obročno odplačevanje
  Že od 21,41 €
  Vaš mesečni obrok
  Izračun obrokov
  Enostavni obročni nakupi
  Želim čim nižji obrok
  48 x 21,41 €
  Odplačati želim čim prej
  3 x 298,08 €
  Želim si izbrati svoje obroke
  3 x 298,08 €

  Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

  Ni na zalogi

  Dodaj v primerjalnik

  Vgradni kombinirani hladilnik Bosch KIN86AF30 ima hladilni del zgoraj in zamrzovalnik spodaj. Skupna prostornina je 257 litrov. Sodi v energijski razred A  in na leto porabi 223 kWh električne energije. Ocena temelji na standardnih rezultatih testov za 24 ur. Dejanska poraba je odvisna od načina uporabe aparata in kje se aparat nahaja.

  NoFrost sistem poskrbi, da naporno, zamudno, ročno odtaljevanje in odstranjevanje ledu iz zamrzovalnega dela enkrat za vselej odpade. To pripomore tudi k temu, da poraba energije vseskozi ostane na stalno nizki ravni. S pomočjo ventilatorja se vlažen, topel zrak iz notranjosti dovaja osrednjemu uparjalniku. Tam se zrak ohladi, vlaga pa se na uparjalniku nabere v obliki ivja in se redno topi. Hladen, suh zrak se z ventilatorjem enakomerno razporeja po notranjosti. Odtaljena voda teče skozi odtočni žlebiček v zbirno posodo nad kondenzatorjem, kjer izhlapi.

  Ima TouchControl elektronsko uravnavanje temperature z digitalnim prikazom. Živila so tudi na notranji strani vrat optimalno ohlajena, na tem mestu pa so še posebej dobro vidna, tako da lahko hitro sežete po njih. Ima ločeno upravljanje temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu.

  Notranjost je opremljena z metalnimi aplikacijami. Ima transportne ročaje. FreshSense poskrbi za konstantno temperaturo, ki jo zagotavlja inteligentna senzorska tehnika. S počitniško nastavitvijo se lahko mirne vesti odpravite na počitnice. Hladilnik ima akustični opozorilni signal pri odprtih vratih ter akustični in optični alarm pri povišani temperaturi, s spominsko funkcijo.

  Hladilni del ima 189 litrov uporabne prostornine. S funkcijo super hlajenja se sveže nakupljena živila hitreje ohladijo, istočasno pa je onemogočeno, da bi se že shranjena živila segrela. S pritiskom na gumb temperatura pade na najmanj 2 °C, kar se primeri, kadar v hladilnik vlagate večje količine novih živil.

  Hladilnik ima 5 polic iz varnostnega stekla, 4 od teh so nastavljive po višini od tega je ena deljiva VarioShelf police in ima eno EasyAccess izvlečno odlagalno površino. Na vratih je 6 polic, od tega en predal za sir oz. maslo. VarioZone odstranljive police iz varnostnega stekla poskrbijo za več prostora. V hladilnem prostoru je tudi držalo za steklenice. HydroFresh Box z možnostjo nastavitve vlage ohranja sadje in zelenjavo do 2× dlje sveže.

  Zamrzovalni del ima prostornino 68 litrov. Super zamrzovanje z zamrzovalno avtomatiko omogoča udobno varčevanje z energijo, saj ne morete pozabiti, da je treba prestaviti funkcijo. Super zamrzovalna funkcija se aktivira pred vlaganjem svežih živil v zamrzovanje. Zamrzovalna avtomatika se po končanem procesu zamrzovanja (s pomočjo funkcije Super zamrzovanje) in potem, ko je dosežena zahtevana temperatura, samodejno znova preklopi na normalno obratovanje, kar prepreči nepotrebno porabo energije. Zmogljivost zamrzovanja je 8 kg v 24 urah. Ob motnjah električne energije vaša živila ostanejo varno shranjena do 13 ur.

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica