Braun Oral-B Pro 750 električna zobna ščetka Pro 750

Braun Oral-B Pro 750 električna zobna ščetka Pro 750

Na zalogi pri dobavitelju

39,00

SKU: oralb-pro-750
 • Globinsko čiščenje zahvaljujoč 3D tehnologiji: z nihanjem, vrtenjem in pulziranjem odstrani do 100 % več zobnih oblog kot običajna ročna zobna ščetka
 • Okrogla čisti bolje za bolj zdrave dlesni
 • Do 10 dni delovanja baterije s polno napolnjenostjo
 • Vgrajeni 2-minutni časovnik vam pomaga doseči 2-minutni čas ščetkanja, ki ga priporoča zobozdravnik

Na zalogi pri dobavitelju

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 4210201219224 Šifra: oralb-pro-750 Kategorije: , , ,

Izkusite Oral-B PRO 750 Limited Black Design Edition, najbolj priljubljeno blagovno znamko zobnih ščetk na svetu s strani zobozdravnikov.
PRO 750 ščetka vam bo s časovnikom pomagala pri profesionalnem umivanju zob 2 minuti, kot priporoča vaš zobozdravnik. Medtem ko zobno ščetko preprosto premikate v ustih, edinstvena okrogla glava ščetke Oral-B naredi ostalo namesto vas. Odstrani do 100 % več zobnih oblog kot običajna ročna zobna ščetka, s čimer poskrbi za bolj zdrave dlesni in osvetli vaš nasmeh že od prvega dne uporabe z odstranitvijo površinske obarvanosti. Oral-B PRO 750 je idealen za vsakogar, ki želi preiti na električno zobno ščetko.

Okroglo bolje čisti*
Edinstvena glava ščetke Oral-B ovije vsak zob posebej za optimalno čiščenje – za čistejše zobe in bolj zdrave dlesni.*
*v primerjavi z običajno ročno zobno ščetko

Upoštevajte pravilen čas čiščenja
Vgrajeni časovnik vam pomaga ščetkati zobe vsaj dve minuti – čas ščetkanja, ki ga priporočajo zobozdravniki in zobni higieniki.

Bolj beli zobje že od prvega dne
Od prvega dne uporabe so zobje naravno posvetljeni z odstranitvijo površinske obarvanosti. Za učinkovito čiščenje in nežno posvetlitev.

Do sedem dni delovanja baterije
Oral-B baterija ZA 750 CrossAction zdrži do 7 dni. Tako vam ni treba skrbeti, da imate polnilec na dosegu roke med počitnicami.

Skupaj z zobozdravniki so razvili brush-on ščetke
Nastavki za ščetke oral-B so zasnovani posebej za vašo električno zobno ščetko in imajo posebne lastnosti za doseganje odličnih rezultatov. Zaobljene ščetine so nežne do dlesni, popoln kot zagotavlja temeljito čiščenje med zobmi, ultra tanke ščetine pa nežno očistijo.

Najpogosteje priporočajo zobozdravniki*
Oral-B ni bil razvit samo v sodelovanju z zobozdravniki, ampak je tudi blagovna znamka zobne ščetke št. 1, ki jo zobozdravniki po vsem svetu* najbolj priporočajo.
*na podlagi svetovnih raziskav, ki jih je izvedel P&G za reprezentativno skupino zobozdravnikov od oktobra 2016 do maja 2018.

Teža0,49 kg
Dimenzije17,8 × 10 × 25,3 cm
Proizvajalec

Braun

Lasnosti
 • Nadzor tlaka
 • Do 7 dni delovanja baterije
 • Vključuje potovalni etui
Kaj je v paketu
 • Ščetka
 • Polnilec
 • 1x glava ščetke
 • Navodila za uporabo
Garancija24 mesecev

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica