Xiaomi čistilec zraka, Mi Air Purifier 2H

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Xiaomi čistilec zraka, Mi Air Purifier 2H

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  248,94

  SKU: mi-airpurifier-2h

  Pameten način dihanja

  Nadzor AQI v realnem času | Aplikacija Mi Home | Pametni daljinski upravljalniki | 360° triplastni filter

  Zmogljivost: 260 m³/h CADR | Priporočena površina uporabe: 18 m² – 31 m²

  Informativni izračun obrokov
  24 obrokov
  x
  ali
  Hitro in enostavno obročno odplačevanje
  Že od 11,69 €
  Vaš mesečni obrok
  Izračun obrokov
  Enostavni obročni nakupi
  Želim čim nižji obrok
  24 x 11,69 €
  Odplačati želim čim prej
  3 x 87,16 €
  Želim si izbrati svoje obroke
  3 x 87,16 €

  Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Dodaj v primerjalnik
  EAN: 6934177709005 Šifra: mi-airpurifier-2h Kategorije: , ,

  Xiaomi čistilec zraka za vdihavanje čistega zraka
  Xiaomi je s prvo generacijo Mi Air Purifier zračnega čistilca zadel v polno. Na domačem trgu je namreč v vsega dveh mesecih od pričetka prodaje postal vodilni proizvajalec na tem področju. Druga generacija je še pridobila na funkcionalnosti, ob tem pa “izgubila” precej centimetrov za manjše dimenzije. Da bo tudi večji prostor prej zdravju prijaznejši, skrbi visoka sposobnost prečiščevanja zraka s kapaciteto 260 m³/h. Prilagodljiv samodejni način delovanje bo poskrbel za kar najhitrejše prečiščevanje škodljivih delcev ter kasnejše vzdrževanje čistoče. Xiaomi čistilec zraka je med drugim za upravljanje na daljavo opremljen z WiFi povezljivostjo.

  Očiščen prostor v 10. minutah
  Vsi se zavedamo, da zdrava hrana pomembno vpliva na naše telo. A vendarle enako velja tudi za zrak, ki ga vdihavamo. Xiaomi čistilec zraka je preprost, eleganten ter kompakten, saj je od prve generacije manjši za kar 40%. Navkljub temu nudi visoko stopnjo čiščenja zraka CADR (Clean Air Delivery Rate) 260 m³/h. Za prečiščenje zraka v sobi velikosti 21 m tako potrebuje vsega 10 minut. Na voljo ima tri načine delovanja. Samodejni način prilagaja intenziteto glede na potrebo, nočni je namenjen tihemu delovanju v nočnem času, ročni pa deluje po nastavitvah v aplikaciji.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-01
  Vaše telo in njegov dihalni sistem sproščata ogljikov dioksid, amonijak in ostale kemikalije. Brez pravilnega kroženja zraka lahko to pomembno vpliva na kakovost spanca. Čistilec zraka Xiaomi je izjemno tih, zato nedvomno predstavlja odlično rešitev za vašo spalnico. Odstranjuje tudi delce PM 2.5, bakterije, prah in druge alergene, ki se pritrjujejo na posteljnino. S tem olajšuje glavobole, vneto grlo, zamašene nosove in druge motnje spanca.

  Čistilec zraka z visokim zračnim tlakom za večjo cirkulacijo
  Pošljite sunke vetra tudi v najbolj oddaljene kotičke vaše sobe. Aerodinamični sistem tlaka je navdih našel v letalski industriji, zrak izvleče iz notranjosti ter požene navzgor z veliko silo. Možnost upravljanja s pametnim telefonom omogoča, da čistilec zraka vklopite in izklopite na daljavo – tudi ko vas ni doma. Na ta način si lahko vedno predhodno zagotovite vstop v prostor s čistim zrakom.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-02
  Učinkovito zajemanje zraka iz vseh smeri. Ni že čas, da vašim pljučem privoščite čistejši zrak?

  Troslojni 360 stopinjski filter za zajem vseh kotov
  Čistilec zraka Xiaomi je opremljen z velikim 360° cilindričnim filtrom, ki v primerjavi s klasičnimi čistilci učinkoviteje zajema zrak iz vseh smeri. Prispevali so ga pri znanem japonskem proizvajalcu Toray. Njegova troslojna zasnova odstranjuje delce večje od 0,3 µm z EPA filtrom visoke gostote, medtem ko filter z aktivnim kokosovim ogljem odstranjuje neprijetne vonjave, škodljiv formaldehid in podobne škodljive snovi v zraku. Zamenjava filtra je enostavna, njegovo življenjsko dobo pa lahko vedno spremljate tudi preko aplikacije na vašem telefonu. Ta vas bo tudi obvestila na potrebo po menjavi.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-03
  Dostop do filtra je iz zadnje strani. Xiaomi priporoča menjavo na 6 mesecev ali manj, odvisno od uporabe in splošne čistoče zraka. Življenjsko dobo filtra lahko spremljate v Mi Home aplikaciji, ki vas bo tudi obvestila ob potrebi menjave filtra.

  Čistilec zraka z upravljanjem preko aplikacije
  Xiaomi Mi Air Purifier 2H je opremljen z WiFi povezljivostjo, zato lahko v vsakem trenutku spremljate kakovost zraka v stanovanju. Tudi ko ste v službi, oziroma se vračate z dopusta. Vaš telefon z Mi Home aplikacijo postane daljinski upravljalnik s komandami za vklop in izklop, izbiro načina delovanja ter nadzorno središče nasploh. Aplikacija je brezplačno na voljo za Android in iOS naprave.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-04
  Gumb za vklop/izklop ter menjavo načinov se nahaja na vrhu čistilca, ostale funkcije so na voljo v aplikaciji. Ustvarite časovni razpored za vklop in izklop, preklopite v nočni način in še veliko več.

  Izjemno tiho in energijsko varčno delovanje za Xiaomi čistilec zraka
  Mi Air Purifier 2H se ponaša z izjemno tihim delovanjem, zato boste ob njem brez problema lahko trdno zaspali. Napredna aerodinamika zmanjšuje hrup in vetrni upor, da boste lahko uživali v miru in tišini tudi tekom noči. Motor so prispevali pri priznanem japonskem proizvajalcu Nidec. Ta s svojo izjemno energijsko učinkovitostjo porabi kar za 58% manj energije od predhodnika. V normalnem načinu njegova poraba znaša vsega 4,8W, kar je celo manj od varčnih žarnic.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-05
  Uživajte na čistem zraku tudi med počivanjem na sedežni. Mi Air Purifier 2H čistilec hitro odstranjuje delce PM 2.5, prah iz nečistih klimatskih naprav, mikrobe, cvetni prah v notranjih prostorih ter dlačice hišnih ljubljenčkov. Pri tem pa celo filtrira neprijetne vonjave, ki se lahko občasno pojavijo.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-06
  Da se boste v svojem kabinetu lahko bolje osredotočili na delo in branje, bo čistilec zraka Xiaomi poskrbel z odstranjevanjem formaldehida, kemičnih kontaminacij in dima ter očistil vaše čute s stalnim dotokom čistega zraka.

  mi-air-purifier-2-cistilec-zraka-media-07
  Dojenčki so še posebno ranljivi na klice, alergene in prah. Zatorej omogočite vašemu malčku, da bo čist zrak tisti nevidni ščit, ki ga bo varoval med njegovim odraščanjem.

  *CADR – CADR predstavlja mednarodni standard za merjenje učinkovitosti za čistilec zraka. Izvajajo se testi s prahom, dimom in cvetnim prahom za izračun stopnje prečiščenega zraka na enoto časa. Višja CADR vrednost pomeni učinkovitejše čiščenje.

  Dimenzije čistilca zraka520mm x 240mm x 240mm
  Premer filtra200 mm
  Višina filtra293 mm
  Teža5,2 kg
  Dolžina napajalnega kabla1,8 m
  Zmogljivost260 m³/h CADR*
  Priporočena površina uporabe18 m² – 31 m²
  PovezljivostWiFi 802.11b/g/n za povezavo s telefonom
  Senzorjisenzor kakovosti zraka Shinyei (Japonska), senzor temperature in vlažnosti Sensirion AG (Švica)
  Porabaod 1.5W do 31W
  Način delovanjasamodejni / nočni / ročni
   *CADR – CADR predstavlja mednarodni standard za merjenje učinkovitosti za čistilec zraka. Izvajajo se testi s prahom, dimom in cvetnim prahom za izračun stopnje prečiščenega zraka na enoto časa. Višja CADR vrednost pomeni učinkovitejše čiščenje.

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica