Čistilec zraka Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Čistilec zraka Xiaomi Mi Air Purifier 2S

154,99

SKU: FJY4020GL

Vdihnite čist zrak, brez vonja in alergenov

OLED zaslon | Laserski senzor za delce | 3-slojna filtracija | Oddaljeni nadzor preko aplikacij | Deluje z glasovnim asistentom

Zmogljivost: 310 m³/h CADR | Površina uporabe: 21m2 ~ 37m2

- +
Dodaj v primerjalnik

Čistilec zraka Xiaomi Mi Air Purifier 2S predstavlja nadgradnjo druge generacije z izbranimi izboljšavami, tako z uporabniškega kot funkcijskega stališča. Njegov primarni namen je še vedno v filtraciji zraka, s čimer uporabnikom zagotavlja vdihavanje čistega zraka, brez vonja in alergenov. Le da to počne še učinkoviteje in na uporabniki prijaznejši način.

Za vpogled v osnovne informacije uporabniku ne bo potrebno odpirati aplikacije na pametnem telefonu, saj osnovni pregled nudi OLED zaslon na čistilcu. Preko aplikacije bo še vedno moč pridobiti podrobnejše informacije, kot tudi dostop do oddaljenega nadzora. Za natančnejše zaznavanje delcev v zraku uporablja laserski žarek, preko 3-plastnega filtracijskega sistema pa v eni uri prečisti do 310 m³ zraka. Svoje v mozaik uporabnosti doda še možnost interakcije z glasovnimi pomočniki.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-01
Čistilci zraka Xiaomi so poznani po kakovosti in visoki učinkovitosti.

OLED zaslon za prikaz kakovosti vdihovanega zraka
Najhitreje opazno nadgradnjo čistilca 2S predstavlja OLED zaslon. Ta vas redno seznanja s čistočo zraka, saj lahko v trenutku preverite raven PM2.5 delcev v prostoru. Prikazuje tudi temperaturo ter vlažnost zraka. Samodejna prilagoditev svetlosti poskrbi za prilagoditev glede na svetlobo okolice, zato vaše spanje ne bo moteno zaradi previsoke svetlosti zaslona.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-02
Prikaz indeksa kakovosti zraka AQI ter izbranega načina delovanja – samodejni, nočni ali priljubljeni.

Visoko natančen laserski žarek
Laserski žarek PM trdih delcev z visoko natančnostjo zaznava majhne 0,3µm delce ter vrednost indeksa kakovosti zraka v realnem času prikazuje na zaslonu OLED.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-03
Precizen laser za natančno zaznavanje PM delcev.

V desetih minutah čista soba
Čistilec zraka Xiaomi Mi Air Purifier 2S bo z visoko CADR vrednostjo prečiščevanja zraka 310 m³/h za sobo povprečnih dimenzij poskrbel v 10. minutah. To mu omogoča inovativna zasnova, ki navkljub majhnim dimenzijam zagotavlja hitro in zmogljivo čiščenje zraka.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-04
S svojo zmogljivostjo bo čistilec zraka Xiaomi učinkovito skrbel za čist zrak v prostorih vse do 37 m².

3-slojna filtracijo za visoko učinkovitost
2S čistilec zraka prihaja s 360° cilindričnim 3-slojnim filtrom, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost čiščenja. Zunanji sloj v zraku odstranjuje večje delce, kot so prah, lasje ali živalske dlake. Za srednji sloj so poskrbeli pri japonskem podjetju Toray s filtracijsko tehnologijo razreda H11. Ta odstranjuje mikronske delce ter lovi škodljive bakterije. Notranji sloj z visoko kakovostnim aktivnim ogljem učinkovito odstranjuje formaldehid ter druge škodljive snovi in vonje.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-05
3-slojni filter za visoko učinkovito čiščenje.

Učinkovita zasnova v obliki stolpa
Klasična zasnova v obliki stolpa se je izkazala z najvišjo mero učinkovitosti, saj zagotavlja visok nivo čiščenja ob ohranjanju kompaktne oblike. Čistilcu zraka Xiaomi pri tvorjenju 360° ciklične poti filtracije pomaga 943 odprtin za zajem zraka.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-06
Aerodinamična oblika s patentiranim sistemom filtracije. Inženirji so navdih iskali pri letalskih motorjih in tako ustvarili zmogljiv aerodinamični sistem, ki z ustvarjanjem pritiska očiščen zrak razširi po prostoru.

Mi Home aplikacija za upravljanje na daljavo
Želite ob vstopu v prostor zadihati čist zrak? Preverite kakovost zraka pred prihodom domov ter čistilec po potrebi vključite. Čistilec zraka Xiaomi namreč omogoča nadzor preko aplikacije na pametnem telefonu, zato lahko z njim upravljate od kjer koli. Preverite kakovost zraka, temperaturo in vlažnost, nastavite moč ventilatorja in časovnik za pričetek delovanja. Aplikacija vas seznani tudi z drugimi informaciji, npr. ob potrebi po menjavi filtra.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-07
Za oddaljen nadzor potrebujete zgolj čistilec povezan v domače WiFi omrežje ter pametni telefon z Mi Home aplikacijo.

Tiho in varčno delovanje
Mi Air Purifier 2S je natančno zasnovan za kar najnižje povzročanje hrupa. V “Sleep Mode” načinu bo skorajda neslišen, zato boste ob njem zaspali brez problema. Za motor so poskrbeli pri priznanem japonskem podjetju Nidec, kateri se poleg izjemno tihega delovanja lahko pohvali tudi z nizko porabo energije. Ta bo v normalnem načinu deloval pri moči 4,8 W.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-08
Tiho delovanje predstavlja enega izmed atributov Xiaomi čistilca, še posebej v nočnem načinu. Zato bo nemoteč spremljevalec vašega spanca.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-09
Med atribute gre prišteti tudi zelo ugodno ceno.

mi-air-purifier-2s-cistilec-zraka-media-10
Čistilec zraka Xiaomi z zavidanja vrednimi specifikacijami za svojo ceno.

Dimenzije240 mm x 240 mm x 520 mm
Teža4,5 Kg (s filtrom)
CADR vrednost310 m³/h
Območje učinkovitosti21 m² ∼ 37 m²
Nazivna moč29W
Poraba v stanju pripravljenosti≤ 2W

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica