Xiaomi čistilec zraka, Mi Airpurifier 3C

Xiaomi čistilec zraka, Mi Airpurifier 3C

139,90

SKU: xiaomiairpurifier3c_1

Xiaomi Mi Air Purifier 3C – inteligentni čistilec zraka za manjše prostore, LED zaslon, ki prikazuje kakovost zraka, HEPA filter odstranjuje delce velikosti 0,1 μm, vključno z dimom, prahom, cvetnim prahom, plesnijo itd. Hitrost čiščenja 320 m3 / h, na uro očisti zrak v prostoru s površino 106m2, hrup 31-61dB, odvisno od načina. Nadzor prek mobilne aplikacije, podpora za Google Assistant, Amazon Alexa, Mi Home.

- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: xiaomiairpurifier3c_1 Kategorije: , ,

Xiaomi Mi Airpurifier 3c Media1

Preprosto dihajte z visoko učinkovitim filtrom

Izjemno učinkovito troslojno filtrirno jedro z vgrajenim visoko učinkovitim filtrom lahko doseže PM CADR do 320 m³/h in se skupaj s sistemom kroženja zračnih kanalov 360 ° ° dolgotrajno čisti z visoko hitrostjo. trajno prečiščen zrak.

360 ° kroženje za hitro čiščenje, ki v trenutku zagotovi svež zrak za dihanje

Z 320m³/h PM CADR lahko 360 ° tridimenzionalni cirkulacijski sistem popolnoma očisti zrak v 106m2 prostoru enkrat na uro in tako v trenutku zagotovi svež zrak za dihanje.

Visoko učinkovit filter odstrani 99,97% onesnaževal

Kombinacija treh plasti-primarnega filtra, visoko učinkovitega filtra in visokokakovostnega aktivnega oglja-učinkovito odstrani PM2,5, bakterije, viruse, cvetni prah, formaldehid, vonjave itd. Dihajte z neprekinjenim izpustom prečiščenega zraka.

Xiaomi Mi Airpurifier 3c Media2

Do 99,99% učinkovitost filtra za delce 90–100 nm učinkovito odstranjuje drobne delce, kot so delci aerosola

Mi Air Purifier 3C uporablja visoko učinkovit filter z natančnostjo filtriranja na nanometru za učinkovito odstranjevanje drobnih delcev, kot so bakterije in virusi v zraku.

Varen, čist zrak

Visoko učinkovit filter močno odstranjuje viruse in bakterije iz zraka,
izboljšuje kakovost zraka v zaprtih prostorih in ohranja zrak varen in čist za vašo družino.

Xiaomi Mi Airpurifier 3c Media3

Kakovost zraka preverite z digitalnim LED zaslonom

Nadgrajen digitalni LED zaslon prikazuje natančne informacije v realnem času za vrednosti PM2,5, stanje Wi-Fi in način delovanja. Tribarvni svetlobni obroč se lahko uporablja kot referenca visoke hitrosti za kakovost zraka v zaprtih prostorih, kar zagotavlja jasno sliko o kakovosti zraka, ki ga vdihnete.

Nastavljiva svetlost zaslona

Ročno lahko izberete enega od treh načinov svetlosti zaslona -ultra svetel, pri šibki svetlobi in vedno vklopljen-ki najbolje ustreza vašemu okolju, za jasen dnevni ogled in nočni prikaz brez motenj.

Učinkovito zagotavlja svež zrak

Visoko natančni laserski senzorji zagotavljajo takojšnje in natančne odčitke kakovosti zraka v zaprtih prostorih. Uporabite “Samodejni način” za samodejno prilagajanje hitrosti čiščenja glede na trenutno kakovost zraka za učinkovito in energijsko varčno čiščenje zraka.

Mi Home/aplikacija Xiaomi Home + AI glasovni pametni nadzor za kakovost zraka

Z aplikacijo Mi Home/Xiaomi Home lahko s pametnim telefonom ves čas spremljate kakovost zraka v zaprtih prostorih, daljinsko upravljate čistilec zraka, nastavljate čas vklopa in izklopa ter se povežete z drugimi izdelki Mi Smart. Podpira Google Assistant in pametni sistem Alexa AI za enostavno glasovno upravljanje.

Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Xiaomi

Barva

Bela

ZnamkaXiaomi
ModelMi Air Purifier 3C, AC-M14-SC
BarvaBela
Tip zaslonaLED
Brezžična povezavaWiFi
MočNazivna moč: 29W
MikrofonDa
PovezljivostPametna aplikacija Xiaomi Home
FunkcijeČiščenje zraka, Glasovno upravjanje
Napredne funkcijePodpora Google Asistent, Amazon Alexa
SenzorjiVisoko natančen laserski senzor za kvaliteto zraka
Mere in težaDimenzije: 240 × 240 × 520 mm, Teža: prbl. 4.6kg
Vsebina paketa1 x Čistilec zraka 1 x HEPA Filter 1 x Uporabniški priročnik

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica