Dyson Hair Dryer Supersonic HD07 sušilec za lase

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Dyson Hair Dryer Supersonic HD07 sušilec za lase

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  0,00

  0,00
  SKU: N/A

  Dyson je vložil več kot 50 milijonov funtov v razvoj sušilnikov za lase Dyson Supersonic, vključno z najsodobnejšim laboratorijem, ki je posvečen pridobivanju znanja o laseh. Inženirji podjetja Dyson so preučevali lase od korena do konice, da bi ugotovili, kako se odzivajo na stres, kako jih ohraniti zdrave in kako stilizirati.

  Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  Dodaj v primerjalnik
  Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

  Text

  Dyson Hair Dryer Supersonic HD07 sušilec za lase

  Hiter, usmerjen in inteligenten sušilnik za lase Dyson SupersonicTM

  Sušilnik za lase Dyson Supersonic  uporablja hiter in usmerjen tok zraka, je uravnotežen v roki, tišji od drugih sušilnikov in inteligentno uravnava temperaturo, da zaščiti lase pred vplivi visokih temperatur.

  Dyson SupersonicTM

  Sušilniki za lase so lahko veliki in nerodni, oddajajo vroč zrak, povzročajo poškodbe las in ob vsem tem obstaja nevarnost, da se lasje ujamejo v mrežni filter. Dysonovi inženirji so se odločili, da o sušilnikih za lase ponovno razmislijo.

  Lasem pomaga ohraniti naravni sijaj

  Nekateri običajni sušilniki za lase dosegajo zelo visoke temperature, zlasti ko so blizu glave. Tako se lahko lasje močno poškodujejo. Sušilnik za lase Dyson Supersonic  vključuje pameten nadzor toplote, ki preprečuje, da bi bili lasje izpostavljeni nepotrebno visokim temperaturam. Temperatura se meri 20-krat na sekundo, podatki pa se pošljejo mikroprocesorju, ki inteligentno nadzoruje patentiran dvojni grelni element.

  Akustični inženiring

  Ker je motor majhen in kompakten, ga je bilo mogoče vstaviti v ročaj in obdati z dušilci zvoka, da bi še bolj zmanjšali hrup. Sušilnik za lase Dyson Supersonic  je narejen tako, da je tišji od drugih sušilnikov, ne da bi bila pri tem ogrožena hitrost sušenja.

  Motor

  Sušilnik za lase Dyson Supersonic  poganja patentiran digitalni motor Dyson V9, ki ga je izdelala ekipa več kot 15ih inženirjev. To je najmanjši, najlažji in najbolj napreden motor podjetja Dyson. Digitalni motor Dyson je osemkrat hitrejši od ostalih motorjev za sušenje las in za polovico njihove teže. Poleg tega je zasnovan tako, da je močan, vendar kompakten, je dovolj majhen, da je lahko nameščen v ročaj in ne v “glavo” sušilnika in in omogoča uravnoteženost naprave. Večina sušilnikov za lase ima motor v “glavi”.

  Nastavitve in nastavki

  Sušilnik za lase Dyson Supersonic  ima 4 nastavitve temperature, tri nastavitve pretoka zraka in izpuh hladnega zraka. Inženirji podjetja Dyson so izdelali tri natančne magnetne nastavke za dodaten nadzor pretoka zraka in doseganje različnih stilov pričesk. Nastavki ostanejo hladni na dotik. S tehnologijo »Heat Shield« (toplotni ščit) se vroč zrak zadržuje v »sendviču« hladnega zraka, tako da površina nastavkov ostane hladna. Ker so nastavki magnetni, jih je povsem enostavno namestiti in odstraniti. Obstaja več nastavitev, vključno s pihanjem hladnega zraka za fiksiranje pričeske.

  Uradna stran izdelka.

  Proizvajalec

  Dyson

  Barva

  Bakrena, Črna

  Proizvajalec:

  • Dyson

  Barva:

  • Bakrena, črna

  Število hitrosti:

  • 3

  Turbo funkcija:

  • Ne

  Razpoložljive temperature:

  • 4

  Možnost uporabe hladnega zraka:

  • Da

  Ionizator:

  • Ne

  Moč:

  • 1600 W

  Garancija:

  • 2 leti

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica