Dyson pokončni sesalnik V12 Detect Slim Absolute (2023)

Dyson pokončni sesalnik V12 Detect Slim Absolute (2023)

Na zalogi pri dobavitelju

640,84

SKU: dysv12dsa2023

Pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim Absolute se ponaša s krtačo z osvetlitvijo, s pomočjo katere lahko odkrijete in posesate tudi najbolj skrito umazanijo.

Informativni izračun obrokov
24 obrokov
x
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 16,48 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 16,48 €
Odplačati želim čim prej
3 x 226,10 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 226,10 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi pri dobavitelju

- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: dysv12dsa2023 Kategorije: , , Brand:

Dyson V12 Media1

Lažji in kompaktnejši za enostavnejše čiščenje

Pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim Absolute+ je kar za 24 % lažji od modela V15 Detect, s čimer je zagotovljeno udobnejše čiščenje. Poleg tega se sesalnik vklopi s pritiskom na gumb, kar omogoča enostavno menjavo roke med čiščenjem. Zasnovan je tako, da je ergonomičen in enostaven za uporabo. Doseže lahko tudi tesne prostore in vam omogoča pogosto čiščenje brez napora.

Dysonova osvetlitev razkrije neviden prah

Talne površine bodo na koncu brezhibno čiste. Natančno usmerjena luč vam pomaga odkriti tudi najbolj skrit prah na trdih tleh. Tako boste lahko poskrbeli za resnično temeljito čiščenje.

Napreden LCD-zaslon

Na LCD-zaslonu boste lahko med drugim spremljali podatek o številu zajetih delcev različnih velikosti. Podatki so podprti z znanstvenimi metodami. Tako boste imeli dokaz o globinskem čiščenju – in to v realnem času.

Vrhunski senzor za štetje delcev

Prikaz števila delcev omogoča izjemno zanesljiv senzor (piezo), ki neprekinjeno šteje in meri delce. Nato po potrebi samodejno poveča moč sesanja.

Večstopenjska filtracija HEPA

Dysonova popolnoma zaprta filtracija HEPA ujame kar 99,99 % mikroskopskih delcev, vključno z zelo majhnimi delci, velikimi samo 0,1 mikrona. Zrak, ki prihaja iz sesalnika, je zato bistveno čistejši.

Motor Dyson Hyperdymium™

Izredno zmogljiv motor Dyson Hyperdymium™ se vrti s hitrostjo do 125.000 vrtljajev na minuto. To poskrbi za impresivno sesalno moč, s katero je zagotovljeno globinsko čiščenje.

Tehnologija Root Cyclone™

Pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim  Absolute+ odlikuje 11 koreninskih ciklonov, ki ustvarjajo centrifugalne sile do 100.000 G. To omogoča učinkovito zajemanje prahu in odpadkov iz zračnega toka, kar zagotavlja konstantno sesalno moč.

Močna in vzdržljiva baterija

Vsaka baterija na klik zagotavlja do 60 minut delovanja. Tako boste lahko z enim polnjenjem baterije brez težav očistili celotno stanovanje.

Filamenti krtač iz ogljikovih vlaken

Krtačo odlikujejo antistatična vlakna iz ogljikovih vlaken. S tem je zagotovljeno zelo učinkovito odstranjevanje drobnega prahu s trdih tal.

Ročni način

Za čiščenje notranjosti avtomobila vam bo na voljo ročni sesalnik, ki ga lahko uporabite tudi za čiščenje težje dostopnih kotičkov v stanovanju. Odstranjevanje ročnega sesalnika je hitro in enostavno

Moč za čiščenje kjer koli

Vsestranskost brezžične tehnologije Dyson olajša čiščenje stanovanja. Pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim  Absolute+ čisti tla, težko dostopna mesta in vzmetnice.

Čistilna glava Fluffy™ Optic za lažje odkrivanje prahu

Pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim  Absolute+ je nežen do trdih tal. Obenem pa je odporen na umazanijo. Zasnovan je z mehkim najlonom in z antistatičnimi filamenti iz ogljikovih vlaken za odstranjevanje prahu s trdih tal in iz ožjih rež. Z nizkim profilom seže dlje pod pohištvo.

Čistilna glava Motorbar za odstranjevanje las

Čistilna glava De-tangling Motorbar™ je primerna za vse vrste talnih površin. Zagotavlja izjemno moč pri sesaju prahu in odstranjevanju las in dlak. Glavnik za razvozlavanje s krtače samodejno odstrani dlake in lase.

Orodje za navijanje las Dyson

Koničasta krtača za razvozlavanje spiralno odvije lase v koš. Zelo koristna je pri odstranjevanju dlake z ležišča hišnih ljubljenčkov. Tudi v majhnih kotičkih je zagotovljeno učinkovito čiščenje na motorni pogon. Naprava pobira dolge lase in dlako hišnih ljubljenčkov. Stanovanje bo na koncu resnično brezhibno čisto.

Nadzor moči z enim gumbom

Gumba za vklop med delovanjem sesalnika ni treba držati. Tako lahko med premikanjem čez ovire brez težave zamenjate roki, kar olajša čiščenje.

Pravi način čiščenja za vsako nalogo

Na voljo so trije načini čiščenja, optimizirani za različna opravila. Poiščite pravo razmerje med sesalno močjo in časom delovanja.​

LCD-zaslon, ki prikazuje število delcev v realnem času

LCD-zaslon inteligentno poroča v realnem času. Prikazuje odštevalnik časa (napolnjenost baterije), podatke o načinu napajanja in opozorila o vzdrževanju, kar vam omogoča popoln nadzor nad čiščenjem.​

Bolj ergonomsko – manj truda.​

Pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim  Absolute+ odlikuje ergonomska oblika, ki poskrbi za manj napora pri uporabi. Sesalnik se lahko pohvali s certifikatom United States Ergonomics.

Higiensko praznjenje posode

Mehanizem »usmeri in izprazni« higienično izvrže prah in umazanijo v eni potezi, tako da se umazanije ni treba dotikati.

Stenska postaja

Brezžični pokončni sesalnik Dyson V12 Detect Slim™ se postavi v stensko priklopno postajo, da ga napolnite. Postaja obenem omogoča urejeno shranjevanje sesalnika in pripomočkov. Sesalnik bo tako pripravljen na vaše naslednje čiščenje, ne da bi vam bil pri tem v napoto.

Enostaven za vzdrževanje

Filter in krtačo Fluffy™ lahko operete pod tekočo vodo, za čiščenje koša in pripomočkov pa uporabite vlažno krpo. S tem odstranite nakopičen prah in pomagate optimizirati delovanje sesalnika Dyson.

Proizvajalec

Dyson

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica