Garmin pametna ura Forerunner® 935

Garmin pametna ura Forerunner® 935

Na zalogi

603,20

SKU: 010-01746-04

Vrhunska ura GPS za tek/triatlon z merjenjem srčnega utripa na zapestju1

  • Udobna ura, ki jo lahko nosite ves dan in je težka le 49 gramov, je opremljena z naprednimi funkcijami za tek in več športov
  • Z vgrajenim barometrom beleži spremembo višine; višinomer in elektronski kompas vam pomagata ohranjati smer
  • Oceni stanje vadbe in prikaže, ali premalo vadite ali pretiravate, opremljena pa je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti
  • Prikaže napredno dinamiko2 teka, kolesarjenja in plavanja, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri
  • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju)

Na zalogi

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 841434174079 Šifra: 010-01746-04 Kategorije: , , ,

Komu je pomembno, da ura Forerunner 935 prikazuje bogate podatke, kot so dinamika teka, srčni utrip na zapestju, stanje vadbe, funkcionalni prag moči (FTP) in najvišji VO2? Predanemu športniku, kot ste vi, ki si želi izboljšati svoj včerajšnji dosežek. S to vrhunsko uro GPS za tek/triatlon lahko izpopolnite vadbo in regeneracijo ter postanete boljši športnik.

Prilega se vašemu zapestju in vašemu občutju za slog

Ura GPS za tek/triatlon Forerunner 935 je lahka in udobna, zato jo boste z veseljem nosili ves dan. Ura 935 je združljiva z našo družino paščkov QuickFit™, ki omogočajo enostavno zamenjavo. Paščki, ki so primerni za vse priložnosti, omogočajo preprosto menjavanje športnega silikonskega, klasičnega usnjenega in celo prestižnega kovinskega videza.

Spremljajte zmogljivost, vadbo in regeneracijo

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Ura Forerunner 935 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na tekmovanje ali vadbeni cikel. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni Training Effect omogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Analizirajte svojo tehniko

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Z uro Forerunner 935 merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu2 ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura Forerunner 935 beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

Naredite več med dvema polnjenjema

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona. Ura Forerunner 935 zagotavlja napajanje z baterijo do 24 ur v načinu GPS in do 60 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac. Kadar jo uporabljate le kot vsakodnevno pametno uro, jo baterija z enim polnjenjem napaja do 2 tedna.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner 935 zlahka spremenite rutino, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 935 je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite vaje po meri in jih brezplačno prenesite v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect™. Nato preglejte pretekle dosežke v programu ali jih za dodatno spodbudo delite z družino in prijatelji.

Uradna stran proizvajalca

Material steklasteklo
Material okviraz vlakni ojačan polimer
Material ohišjaz vlakni ojačan polimer
Paščki za uro quickfitda (22 mm)
Material paščkasilikon
Velikost ohišja, š × d × v47 x 47 x 13,9 mm
Barvni zaslonDa
Velikost zaslona, š x v30,5 mm
Ločljivost zaslona, š x v240 slikovnih pik po premeru
Vrsta zaslonana sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo ”memory-in-pixel” (MIP)
Teža49 g
Trajanje baterijeDo 2 tedna v načinu ure, do 24 ur v načinu GPS, do 50 ur v načinu UltraTrac™ (z merjenjem srčnega utripa na zapestju) ali do 60 ur v načinu UltraTrac™ (brez merjenja srčnega utripa na zapestju)
Nazivna vodotesnost5 ATM
Vgrajen pomnilnik64 MB
Funkcije ureSenzorji, Vsakodnevne pametne funkcije, Funkcije za varnost in sledenje, Funkcije za taktične dejavnosti, Funkcije za sledenje dejavnostim, Kardio vadbe, Funkcije vadbe, načrtovanja in analize, Funkcije srčnega utripa, Funkcije za tek, Funkcije za golf, Funkcije rekreacije na prostem, Funkcije za kolesarjenje, Funkcije za plavanje
 ... Uradna stran proizvajalca

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica