Igra Back 4 Blood Special Edition – Day 1 Edition (PS5)

Igra Back 4 Blood Special Edition – Day 1 Edition (PS5)

32,21

SKU: back4bloodps5

Ubijajte z nami v Back 4 Blood, prvoosebni zadružni igri streljanja zombijev izpod rok ustvarjalcev priljubljene franšize Left 4 Dead. Igra je primerna za igralne konzole PlayStation 5.

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 5051895413951 Šifra: back4bloodps5 Kategorije: , ,

Back 4 Blood: Special Edition – Day 1 Edition (PS5)

Ubijajte z nami v Back 4 Blood, prvoosebni zadružni igri streljanja zombijev izpod rok ustvarjalcev priljubljene franšize Left 4 Dead. Zgodba nove igre se dogaja po katastrofalnem izbruhu parazitskih Hudičevih črvov, v katerem je bila večina človeštva bodisi ubita, bodisi okužena. Skupina veteranov apokalipse, imenovana čistilci, se utrjena z neizrekljivimi grozotami in opogumljena v boju za zadnje človeštvo zbere, da bi se borila z okuženimi grozotami, znanimi kot Ridden, in iztrgala svet njihovemu nadzoru. Back 4 Blood odlikujejo razburljivo, dinamično in hitro spremenljivo igranje ter prilagodljiva dejanja, ki poskrbijo, da se igralci vrnejo po še več.

  • Zadružna kampanja zgodbe – borite se skozi zgodbo o sodelovanju s štirimi igralci in sodelujte, da preživite vse bolj zahtevne misije. Povežite se s pravimi igralci na spletu ali pa igrajte sami v sodelovanju s tremi AI pomočniki.
  • Konkurenčen multiplayer – igrajte s prijatelji ali proti njim v spletnem PvP, ki podpira do osem igralcev. Preklopite med igranjem čistilca in grozljivega Riddena.
  • Prilagodljivi liki in orožje – izbirajte med osmimi prilagodljivimi Čistilci, široko paleto smrtonosnega orožja in raznolikim naborom predmetov za boljše premagovanje prilagodljivega sovražnika.
  • Ekstremna ponovljivost – nov lažni sistem kartic vsakič ustvari različne izkušnje in vam omogoči nadzor nad izdelavo po meri za zahtevnejše boje.
  • Igra ima dinamičnega igralnega direktorja, ki se nenehno prilagaja igralskim dejanjem, zagotavlja vznemirljive boje, izjemno raznolikost igranja in trše legije Riddenov.
Igra za konzolo

PS5

Vrsta konzolePlayStation 5
Zvrst igrePrvoosebne akcijske
Priporočena starostod 18. leta

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica