Igra Chernobylite Ukraine Special (PS5)

Igra Chernobylite Ukraine Special (PS5)

20,50

SKU: chernobyliteps5
- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 5060522098843 Šifra: chernobyliteps5 Kategorije: , ,

Chernobylite je znanstvenofantastična survival horror igra RPG razvijalcev Farm 51. Postavljena v hiperrealistično, 3D skenirano puščavo černobilske izključitvene cone, boste prevzeli vlogo Igorja, fizika in bivšega zaposlenega v černobilski elektrarni, vrača v Pripjat, da bi raziskal skrivnostno izginotje svoje zaročenke pred 30 leti. Pri iskanju resnice tekmujte s sovražno vojaško prisotnostjo, drugimi zalezovalci in nadnaravnimi bitji ter s surovim in neprizanesljivim okoljem.

Pripravite se na vznemirljivo pustolovščino preživetja, zarot, grozljivk, ljubezni in obsedenosti. Ali lahko preživite svoje strahove?

Prikritost, preživetje in boj

Preživetje v coni ni enostavno in vsak dan prinaša nove izzive, saj tovariši umirajo in zaloge pojenjajo. Izogibajte se odkrivanju s prikritimi odstreli ali sodelujte z odprtimi rokami. Nevarnost preži na vsakem vogalu.

Gradnja baze in izdelava

Zgradite bazo, iz katere boste načrtovali svoje dnevne operacije in izlete. Uporabite delovne postaje za izdelavo pripomočkov, ustvarjanje pasti in orožja ali spreminjanje obstoječe opreme glede na vaše potrebe. Sopotniki za upravljanje virov in ekip so ključni za vaše preživetje in rešitev vašega potovanja. Vsak dan zahteva skrbno načrtovanje in dodeljevanje sredstev in nalog vašim tovarišem.

Nelinearno pripovedovanje zgodb in strategija

Nobeno igranje ni enako. Tako kot vaše odločitve je tudi zgodba v vaših rokah. Odločite se modro, ali boste zaupali svojim tovarišem ali ne, uporabili vire za preživetje ali raziskovanje ter se soočili s konflikti ali se jim izognili. Prihodnost je odvisna od vas.

Igra za konzolo

PS5

  • Platforma: PS5
  • Izdaja: 21. 4. 2022
  • Založnik: All in! Games S.A.
  • Žanr: Groza
  • Glas: angleščina, ruščina
  • Podnapisi: kitajščina (poenostavljena), angleščina, francoščina (Francija), nemščina, italijanščina, japonščina, poljščina, portugalščina (Brazilija), ruščina, španščina

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica