Igra Just Dance 2023 (Nintendo Switch)

Igra Just Dance 2023 (Nintendo Switch)

32,21

SKU: justdance2023ns
- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 3307216247906 Šifra: justdance2023ns Kategorije: , ,

Dobrodošli v novo dobo plesa z izdajo Just Dance 2023! Prvič doslej zaplešite ob BTS z “Dynamite” in drugimi uspešnicami na vrhu lestvice! Zdaj z novo spletno igro za več igralcev, personalizacijo, 3D poglobljenimi svetovi ter novimi pesmimi in načini skozi vse leto, lahko vse leto doživite neskončno plesno zabavo!

Nova spletna igra za več igralcev

Zdaj lahko igrate Just Dance s komerkoli želite, kjer koli že so. Gostite zasebno skupino in povabite do pet drugih igralcev s svojega seznama prijateljev, da se pridružijo in igrajo, kot da ste vsi v isti dnevni sobi!

Novi 3D svetovi in ​​pesmi vse leto

40 najbolj vročih skladb vaših najljubših izvajalcev s poglobljenimi svetovi ter novimi pesmimi in načini skozi vse leto! Doživite neskončno plesno zabavo vse leto!

Nove prilagojene izkušnje

Zagotovite si prilagojeno izkušnjo s sejami po meri in skladbami, prilagojenimi vašim željam in igralskim navadam. Spremljajte tudi svoj napredek na svojem računu in spremljajte svoje rezultate!

Nov prilagojen vmesnik

Zahvaljujoč novemu, sodobnejšemu in intuitivnejšemu uporabniškemu vmesniku je vse z enim klikom stran: seznami predvajanja, igralni načini in pesmi! Več časa za ples, manj časa za iskanje!

Prenosljiva koda za igranje na spletu ali brez povezave

Uporabite kodo v polju za igro, da prenesete igro in zaplešete na 40 vročih skladb brez povezave ali igrate na spletu in prihranite prostor v pomnilniku.

Igralna škatla ne vsebuje kartuše, CD-ja ali diska. Za unovčenje kode so potrebni internetna povezava, račun Ubisoft in račun konzole.

Igra za konzolo

Nintendo Switch

  • Datum izdaje: 22. november 2022
  • Žanr: Ples
  • Razvijalec: Ubisoft Pariz
  • Just Dance 2023 Edition je na voljo na: Nintendo Switch / Xbox Series X|S / PlayStation 5

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica