Igra NBA 2K23 (Nintendo Switch)

Igra NBA 2K23 (Nintendo Switch)

32,21

SKU: nba2k23ns
- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 5026555070225 Šifra: nba2k23ns Kategorije: , ,

Odgovorite na klic

Izkoristite priložnost in uresničite svoj polni potencial v NBA 2K23. Dokažite se proti najboljšim igralcem na svetu in pokažite svoj talent v MyCAREER. Združite današnje All-Stars z brezčasnimi legendami v MyTEAM. Zgradite svojo dinastijo v MyGM ali popeljite NBA v novo smer z MyLEAGUE. Pomerite se z ekipami lige NBA ali WNBA v igri IGRAJ ZDAJ in izkusite resnično igro. Kako boste odgovorili na klic?

ČAKA EPSKO POTOVANJE

Odpravite se na neverjetno košarkarsko popotovanje na krovu prostorne ladje za križarjenje, opremljene z nedotaknjenimi igrišči, slikovitimi razgledi in kupom nagrad, v katerih lahko uživate vi in ​​vaš MyPLAYER. Poleg tega je med obalnimi izleti še več za raziskovanje.

JORDANSKI IZZIV SE VRAČA

Stopite nazaj v preteklost z vizualnimi podobami, značilnimi za obdobje, ki so ujeli vzpon Michaela Jordana od univerzitetne senzacije do svetovne ikone z impresivnimi izzivi Jordan Challenges, ki prikazujejo njegovo prevlado, ki je definirala kariero. Zavežite njegove čevlje, da poustvari njegove nezemeljske statistike in ikonične zadnje udarce, medtem ko poslušate pripovedi iz prve roke tistih, ki so bili priča njegovemu zorenju iz nadobudne zvezde v košarkarsko legendo.

ZGRADITE SVOJO EKIPO

Žoga brez omejitev, ko zbirate in sestavljate skupino legendarnih talentov iz katerega koli obdobja v MyTEAM. Prevladujte nad trdim lesom vsako sezono in oživite svojo vizijo s širokim naborom orodij za prilagajanje, da ustvarite popoln videz za vašo popolno začetno peterko.

Igra za konzolo

Nintendo Switch

  • Datum izdaje: 9. september 2022
  • Št. igralcev: Enotni sistem (1-4); Lokalno brezžično (2-4); Na spletu (2-10)
  • Žanr: Šport
  • Založnik: 2K
  • Ocena ESRB: Vsi
  • Podprti načini predvajanja: TV način, namizni način, ročni način
  • Velikost datoteke igre: 54,5 GB
  • Podprti jeziki: Angleščina, francoščina, nemščina, italijanščina, japonščina, korejščina, poenostavljena kitajščina, španščina, tradicionalna kitajščina

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica