LG glasbeni sistem, CJ87

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  LG glasbeni sistem, CJ87

  Ni na zalogi

  237,17

  SKU: CJ87.DEUSLLK

  Obogatite svojo izkušnjo gledanja filmov, TV programa, igranja iger ali poslušanja glasbe z 2350W Mini Hi-Fi sistemom LG CJ87. Pretakanje glasbe preko Bluetooth brezžične povezave. Pravo vzdušje zabave vam zagotavljajo 4 vgrajeni zvočniki, z bas zvočniki premera 20 cm, ter številni DJ učinki. Neskončna zabava se lahko začne!

  Ni na zalogi

  Dodaj v primerjalnik
  EAN: 8806084861498 Šifra: CJ87.DEUSLLK Kategorije: , , Oznake: , ,

  Super energičen zvok

  Doneči basi. RMS ojačevalnik in zvočniki trdne konstrukcije nudijo ogromno wattov moči za vaš zvočni sistem. Vstopite v drugo dimenzijo vaše avdio izkušnje z zvočnim spektrom, ki vas bo odpihnil.

  Gonilo zabave

  Dvigujte nivo energije z vgrajeno kontrolno ročico Party Thruster. Preprosto potisnite ročico naprej in poslušajte, kako avdio postaja močnejši in močnejši, dokler ne dosežete maksimalne zabave, ko sistem doni in luči bleščijo.

  Zvočniki X-Shiny

  Zvočniki so narejeni tako, da odsevajo okoliško osvetlitev. Naj vas prevzamejo svetleče membrane zvočnikov, ko je vključena osvetlitev zvočnikov in se barve spreminjajo.

  Brezžična povezava za zabavo

  Za tango sta potrebna dva. S tem, ko povežete dva zvočnika LG LOUDR med seboj, lahko podvojite moč v wattih in zmožnosti osvetlitve in zabave. Navijte glasnost do konca!

  DJ zanka, ki ponavlja vaše ritme

  Miksajte kot profesionalni DJ-i. Ponavljajte katerikoli zvok v zanki, kolikor časa hočete.

  Vzorčite svoj zvok

  Posnemite zvočne učinke ali delce avdia na pametnem telefonu in jih prenesite na vaš LG LOUDR zvočnik preko Bluetooth povezave, da ustvarite ultimativni »podzemni« avdio.

  Miksajte svojo glasbo

  Pustite DJ-u v vas, da pride na površje. Vrtljiva ploščica ima zvočne učinke, ki vam omogočajo, da upravljate z glasbo in ustvarite svoj edinstveni zvok.

  Posnemite svoje melodije

  S funkcijo DJ sharing lahko zlahka posnamete ali pošljete obdelani avdio preko Bluetooth povezave na pametni telefon, tako da ga lahko poslušate znova in znova.

  Zvezda karaok

  Čas je, da zasijete. S pritiskom na tipko lahko odstranite vokale iz skoraj vsake pesmi z inovativno prilagoditvijo višine glasu, da zagotovite, da ste vedno uglašeni. Prelevite se v zvezdo noči in pojte ob vaši priljubljeni glasbi.

  Multi Jukebox, ustvarite seznam predvajanja z vašimi prijatelji

  Preko Bluetooth lahko povežete do 3 mobilne naprave, da ustvarite in upravljate seznam predvajanja in dodajate pesmi seznamu. Naj se vaši prijatelji priključijo zabavi.

  Auto Music Play, glasba, ki vam sledi

  Pametni sistem, ki lahko zazna vašo mobilno napravo. Z lahkoto pošljite avdio neposredno v vaš sistem.

  Bluetooth stanje pripravljenosti, zbudite vaš avdio na zahtevo

  Začnite z zabavo brez odlašanja. Ko glasbo pošljete preko Bluetooth povezave spečemu sistemu, se naprava zbudi, da začne z zabavo.

  Dvojni USB, predvajaj in snemaj

  Dvojni USB omogoča možnosti snemanja zvoka.

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica