LG SK8 Soundbar

LG SK8 Soundbar

Ni na zalogi

282,00

SKU: SK8.DEEULLK

Dolby Atmos: 3D zvok iz dveh zvočnikov
• 360 W
• Podpira zvok visoke ločljivosti z 4K prehodom
• Brezžični globokotonski zvočnik
• WiFi / Bluetooth

Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

Ni na zalogi

Dodaj v primerjalnik
Šifra: SK8.DEEULLK Kategorije: , , Oznake: , ,

Kinematografski zvok doma z Dolby Atmos®

Nova raven intenzivnega zvoka. LG SK8 2.1 Sound Bar je opremljen s hollywoodskim zvokom podjetja Dolby, pionirja v industriji. Zvok Dolby Atmos se giblje v tridimenzionalnem prostoru in omogoča bolj realistično avdio zabavo.

Zvok visoke ločljivosti

Digitalna glasba postane avdiofilska. Z višjimi frekvencami vzorčenja in bistveno globino prispeva k natančnejšemu poslušanju, ki ga lahko še bolj uživate. Ta zvočna vrstico visoke ločljivosti visoke ločljivosti predvaja stereo zvok brez izgube kakovosti do 96 kHz / 24 bit.

Studio zvok za vse

24-bitni zvok zajame več podatkov kot zvok slabše kakovosti in je standard za glasbo visoke ločljivosti. Ta funkcija pretvori zvok nižje ločljivosti v 24-bitni format višje ločljivosti za vrhunsko poslušanje.

Sodeluje z osebnim asistentom Google Assistant

Z glasovnimi ukazi lahko predvajate glasbo, preskočite pesmi in prilagodite glasnost na zvočni vrstici. Vse, kar potrebujete, je še ena naprava z vgrajenim Googlovim pomočnikom – na primer zvočnik LG ThinQ.

Vgrajen Chromecast

Brezžično prenesite glasbo v Sound Bar iz aplikacij *, kot sta Pandora in Google Play Music. Vgrajeni Chromecast deluje brezhibno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki itd. Hkrati lahko naprave z vgrajenim osebnim asistentom Google Assistant – kot je zvočnik LG ThinQ – prenašajo glasbo nanj in druge zvočne naprave Chromecast po vsem domu.

Prilagodljivo upravljanje zvoka

Akcijski filmi, drame, šport, glasba in celo nočne novice imajo različne zvočne profile, zato vam ni treba poslušati vseh na enak način: Adaptive Sound Control prepozna vsebino predvajanja in samodejno prilagodi način predvajanja zvoka, da ustvari idealno izkušnjo poslušanja.

Nadzorujte daljinski upravljalnik televizorja

LG Sound Bar je na voljo z lastnim daljinskim upravljalnikom, lahko pa ga upravljate tudi prek daljinskega upravljalnika TV *.
* LG-jevo zvočno vrstico lahko upravljate tudi za daljinske upravljalnike za televizorje LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba in Samsung.

Znamka LG
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) 360 W
Zvočni sistem 2.1
Povezava AUX, Bluetooth, USB, Digitalni optični, WI-FI, LAN, 1 x HDMI vhod, 1 x HDMI izhod
Multiroom audio Ne
Globina 87 mm
Višina 58 mm
Širina 1061 mm
Garancija 2 leti

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica