LG UR7300 Ultra HD LED TV sprejemnik

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  LG UR7300 Ultra HD LED TV sprejemnik

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  0,00

  0,00
  SKU: N/A

  Z razvedrilom 4K HDR, zmogljivimi brezžičnimi funkcijami in stereo zvočnim sistemom ima pametni televizor LG UR7300 vse, kar je potrebno za izboljšanje vaše vsakodnevne zabave. Uživajte v elegantnem, sodobnem dizajnu v kombinaciji z naprednimi igralnimi zmogljivostmi, da zadovoljite svojo željo po zmagi.

  Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  Dodaj v primerjalnik
  Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

  001 Media

  Uživajte v svoji zabavi

  Z razvedrilom 4K HDR, zmogljivimi brezžičnimi funkcijami in stereo zvokom ima pametni televizor LG UR7300 veliko funkcij za izboljšanje vaših vsakodnevnih želja po zabavi. Uživajte v elegantnem, sodobnem dizajnu v kombinaciji z naprednimi igralnimi lastnostmi, da zadovoljite svojo željo po zmagi. Ta model LG LED se bo popolnoma prilegal v vašo dnevno sobo in zagotovil popolno, udobno in prijetno izkušnjo.

  4K HDR SLIKA

  Televizor LG UR7300, ki ga poganja štirijedrni procesor, poskrbi za odlično predstavo za vaše oči in ušesa! Uživajte v najboljši razvedrilu 4K Ultra HD z intenzivnimi barvami in globoko črnino. Vaši najboljši filmi bodo izšli po zaslugi aktivnega HDR s podporo za HDR10 Pro in HLG, za bolj kinematografske pa način FilmMaker zvesto reproducira režiserjevo delo. 20 W stereo zvočni sistem poskrbi za popolnoma poglobljeno izkušnjo.

  IGRALNI NAČIN, POVEZAN SMART TV

  Za igralce iger, ki iščejo vznemirjenje, je ta televizor LG poln odličnih funkcij, vključno z nizko zakasnitvijo in igralnim načinom HDR (HGiG). Tako lahko igrate svoje najljubše igre v formatu XXL v svoji dnevni sobi!

  Povezan vam vaš LG UR7800 Smart TV omogoča dostop do številnih vsebin in možnost namestitve različnih aplikacij. Oglejte si svojo trenutno serijo prek storitve VOD, upravljajte svoje povezane naprave na domači nadzorni plošči in odkrijte prednosti glasovnega upravljanja z LG ThinQ (prek izbirnega daljinskega upravljalnika Magic Remote).

  TV Diagonala zaslona

  43" (109 cm), 50" (127 cm)

  • Resolution : 4K Ultra HD 3840 x 2160 pixels
  • Frequency : 50 Hz
  • Technologies: Active HDR (HDR10 Pro, HLG), True Color Accuracy, HGiG, ALLM
  • Network : Wi-Fi AC, Bluetooth 5.0, Smart TV webOS 23, Ethernet, AirPlay 2, Amazon Alexa (via Echo)
  • Sound Power: 2 x 10 Watts / AI Sound / Sound Sync Wireless / Sound Share / Bluetooth Surround Speaker
  • Energy class: G

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica