Xiaomi pametni konvektorski radiator, Mi Smart Space Heater S

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Xiaomi pametni konvektorski radiator, Mi Smart Space Heater S

  Ni na zalogi

  69,10

  SKU: mismartspaceheaters
  • Ogreva prostore do 46 kvadratnih metrov
  • Ekonomičen in tih
  • Moč 2200 W
  • Vgrajen dvojni temperaturni senzor
  • Temperaturo nadzirajte iz aplikacije Mi Home APP
  • Mere Višina 526 x Širina 780 x Debelina 216 mm
  • Teža 5,7 kg

  Ni na zalogi

  Dodaj v primerjalnik
  Šifra: mismartspaceheaters Kategoriji: ,

  Xiaomi Mi Smart Space Heater S Media1

  Minimalističen dizajn, ki deluje povsod

  Mi Smart Space Heater S je odlično orodje za vaš dom. Ima minimalističen dizajn, širok je manj kot meter in zelo tanek, kar pomeni, da dobro deluje kjer koli v vašem domu. Tehta le 5 kg in ima vgrajene varnostne sisteme, ki izklopijo grelec v primeru padca ali možnega pregrevanja, tako da se vam nikoli ne bo zdelo nevarno, da pustite izdelek brez nadzora.

  Pameten izdelek

  Na strani ima zelo prilagodljive kontrole, do katerih je enostavno dostopati. Tam lahko nadzirate temperaturo, ki je na 6 različnih nivojih, vklopite in izklopite grelec ter nastavite časovnik. S pomočjo aplikacije Mi Home lahko tudi načrtujete, kdaj bo grelec deloval, prejemali obvestila o vseh spremembah, nastavili otroško uro in druge dobre funkcije. Za tiste, ki uporabljate Google Assistant ali Alexa, ga lahko upravljate tudi z glasovnim upravljanjem!

  Ogrevajte svojo sobo na daljavo

  Ne smemo pozabiti, da ga proizvaja Xiaomi in s svojo najnovejšo tehnologijo izdelujemo. Zato ga lahko ta grelec Xiaomi na daljavo upravlja s pametnim telefonom prek aplikacije. Grelec lahko na primer zaženete, preden pridete domov, tako da vam bo ob prihodu temperatura v sobi všeč.

  Xiaomi Mi Smart Space Heater S Media22200W primeren za okolja do 46 m kvadratnih

  Električni grelec Xiaomi je izdelan iz aluminijaste pločevine, ki ima v notranjosti 72 grelnih elementov, ki omogočajo ogrevanje prostorov do 46 kvadratnih metrov. Po drugi strani pa grelec zaradi visoke moči odvajanja toplote doseže2200 vatov. Zahvaljujoč vgrajenemu dvojnemu temperaturnemu senzorju lahko vzdržujete konstantno temperaturo. In to je, da se pozimi, ko pridemo v našo hišo, počutimo kotodejo in film, s tem grelnikom Xiaomi boste pozabili na odejo.

  Tiho in ekonomično

  Ena izmed stvari, ki nas je pri tem radiatorju Xiaomi najbolj pritegnila, je njegovotihodelovanje, saj nima ventilatorja,tako da naravno segreva zrak, ne da bi ga izsušil.Ta pametni grelnik prostora Xiaomi Mi ima omrežni prevodni sistem, ki vodi tok zraka proti površini.

  Nadzorujte temperaturo iz aplikacije Mi Home

  Vse to lahko upravljate s pametnega telefona, saj se radiator Mi Smart Space Heater S poveže prek Wi-Fi-ja z vašim domačim omrežjem, iz aplikacije pa lahko nadzirate temperaturo, ki se bo gibala med 16 in 28 stopinj.

  Čista in lahka oblika

  Tako kot vsi izdelki tega kitajskega proizvajalca Xiaomi, so tudi za detajle poskrbljeno, električni grelec Mi Smart Space Heater 1s pa ne bo manjši, saj ima nekaj zelo zaobljenih robov in vogalov, da se izognete udarcem. Kot da to ne bi bilo dovolj in bi ga radi prenesli na drugo mesto, je grelec zelo lahek in komaj tehta 6 kg ter ima stranske ročaje. Na koncu lahko ta električni grelec v kopalnici uporabljate popolnoma brezskrbno, zahvaljujoč hidroizolaciji s certifikatom IPX4.

   

   

  Proizvajalec

  Xiaomi

  Barva

  Bela

  Tehnične Lastnosti

  ZnamkaXiaomi
  ModelPametni Konvektorski Radiator Mi Smart Space Heater S - KRDNQ03ZM
  BarvaBela
  Brezžična povezavaWi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
  Moč2.200W, 230V, 50Hz
  PovezljivostPametna aplikacija Xiaomi Home
  FunkcijeOgrevanje 18°C - 28°C, Digitalni termostat, Časovnik, Upravljanje na daljavo, Glasovno upravljanje Google Asistent, Amazon Alexa
  Odpornost na vodo in prahIPX4
  Mere in težaMere: 780x216x526 mm, Teža: 5.7kg
  Vsebina paketa1 x Xiaomi Pametni Konvektorski Radiator 4 x Vijak 1 x Ključ 2 x Noga

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica