Realme Buds Q2s brezžične slušalke

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Realme Buds Q2s brezžične slušalke

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  0,00

  0,00
  SKU: N/A

  Realme Buds Q2S so brezžične slušalke za tiste uporabnike, ki si želijo brezhibne glasbene izkušnje. S svojo edinstveno obliko, enostavnim upravljanjem, jasnim zvokom ter kompaktno velikostjo so vaš najboljši vsakodnevni spremljevalec.

  Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  Dodaj v primerjalnik
  Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

  Realme Buds Q2s Text1

  Realme Buds Q2s

  Zvok, ki poboža dušo

  Vsakič, ko poslušate glasbo, boste vsak dan dobili pet oddaj slušalkam Realme Buds Q2s – njihov zvok je res lep, čist in zvok. Za odlično zvočno zmogljivostjo stojijo zmogljivi 10-milimetrski zvočniki z vrhunsko polimerno kompozitno membrano in Dolby Audio za prostorski zvok.

  Bluetooth lepotice z nizko zakasnitvijo

  Realme Buds Q2s povežite z virom zvoka prek tehnologije Bluetooth 5.2 z dosegom signala 10 m. Če vklopite igralni način, vas bodo slušalke razveselile z nizko zakasnitvijo 88 ms, tako da zvok ne bo zaostajal za sliko, na primer pri igranju iger, gledanju videoposnetkov ali filmov. Oprema je vključevala tudi mikrofon z ENC zatiranjem zunanjega hrupa.

  Realme Buds Q2s Text2

  Polnilna škatla zagotavlja do 30 ur delovanja slušalk

  Čudovite slušalke Realme Buds Q2s 7 ur se predvajajo z enim polnjenjem. Nato jih preprosto vstavite v polnilno omarico, ki lahko znova popolnoma napolni 3× in podaljša skupni čas delovanja slušalk na odličnih 30 ur. Super je tudi funkcija hitrega polnjenja, za nadaljni 2 uri delovanja morate polniti le 10 minut.

  Že ko jih je oko prvič udarilo, vam je verjetno že padlo na pamet, da so slušalke Realme Buds Q2s čudovito oblikovno. Njihova zasnova se ponaša s sodobno zaobljeno obliko in pozor, so celo odporni na vodo in znoj v skladu s standardom IPX4. Upravljate jih lahko s ploščicami na dotik, ki so vgrajene neposredno v slušalke.

  Uradna stran izdelka.

  Proizvajalec

  Realme

  Barva

  Črna, Bela

  Barva:

  • črna, bela

  Teža:

  • 4,1 g/ slušalko

  Bluetooth:

  • Bluetooth 5.2
  • Doseg: 10 m

  Frekvenčno območje:

  • od 20 Hz do 20000 Hz

  Akustični tlak:

  • 101 dB

  Baterija:

  • Zdržljivost do 7 ur, s polnilno škatlico do 30 ur
  • Polnjenje: 100 minut; 2,5 ur ohišje

  NFC:

  • Ne

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica