Xiaomi robotski sesalnik Mi Robot Vacuum Mop Essential
Akcija!

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Xiaomi robotski sesalnik Mi Robot Vacuum Mop Essential

  Ni na zalogi

  Ni na zalogi

  199,90 179,00

  199,90 179,00
  SKU: N/A

  Robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential se ponaša z načinom za sesanje in brisanje. Ima vgrajen giroskop, ki določa optimalno pot čiščenja glede na velikost in obliko prostorov. Baterija zagotavlja do 90 minut delovanja, če v tem času ne konča s čiščenjem pa robot sam poišče polnilno postajo in nato nadaljuje s sesanjem. V mobilni aplikaciji Mi Home lahko spremljate postopek čiščenja ter vklopite, izklopite ali spremenite način čiščenja.

  BelBel
  Počisti
  - +
  Dodaj v primerjalnik
  Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

  Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential Media 01

  Nova generacija robotskih sesalnikov v seriji Mi Vacuum Mop prihaja pod imenom Essential. Sesalnik se ponaša z velikim sesalnim tlakom čeprav so njegove dimenzije zmanjšane, predvsem višina, da lažje prehaja pod pohištvom. Sesalnik je sposoben premagovati tudi ovire do 17mm.

  420 ml posoda za prah

  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential ohranja zasnovo svoje prve različice, to so klasične linije in značilna bela barva, kajti če je nekaj dobrega, zakaj bi to spreminjali?

  Posoda za prah pa ponuja prostornino 420ml, kar je še vedno velika zmogljivost, če upoštevamo, da je bila višina sesalnika zmanjšana na 8.2 centimetra, tako da lahko brez težav vstopi na povrešine pod pohištvom.

  Mokro brisanje

  Sesalnik ima vgrajen tudi 200 ml rezervoar za vodo za mokro brisanje, tako bo tla poleg sesanja tudi pobrisal. Glede na to, da običajno niso tla v vseh prostorih enako umazana ima sesalnik na voljo regulacijo izpusta vode v treh nivojih.

  Velik sesalni tlak 2200Pa

  To je eden izmed parametrov, ki bi nas moral najbolj zanimati, ko govorimo o sesalnikih, zato Xiaomi vedno posveča posebno pozornost sesalnemu tlaku. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential doseže sesalni tlak 2200Pa, zato je sposoben ujeti veliko količino prahu in umazanije, idealen je tudi za sesanje dlak hišnih ljubljančkov.

  Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential Media 02

  3 stopnje filtracije

  Sesalnik je primeren tudi za alergike saj ponuja trojno stopnjo filtracije delcev. Mrežasti filter iz umetne mase skrbi za večje delce, bombažni filter zaustavi prah in pripomore k daljši življenjski dobi HEPA filtra, ki zadrži tudi najmanjše delce prahu.

  Visoko zmogljiva baterija 2500mAh

  Litijska baterija kapacitete 2500mAh nudi do 90 minut avtonomije. Ko je baterija skoraj izpraznjena, se sesalnik sam odpravil na polnilno postajo dokler se ne napolni in nadaljuje s čiščenjem.

  Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential Media 03

  Upravljanje preko pametnega telefona

  Sesalnik se poveže na WiFi omrežje, upravljamo pa ga preko pametne aplikacije Xiaomi Home. V aplikaciji lahko natančno spremljamo smer čiščenja in natančen položaj sesalnika. Iz aplikacije lahko vklopimo ali izklopimo sesalnik, spremenimo način čiščenja in si ogledamo dnevni, tedenski in mesečni napredek vseh čiščenj. Sesalnik lahko upravljamo tudi glasovno z Google Asistentom in Amazon Alexo.

  Barva

  Bel

  Proizvajalec

  Xiaomi

  Material ohišjaABS
  Moč2200Pa
  FunkcijeSamodejna vrnitev na polnilno postajo, Suho in mokro čiščenje, Upravljanje preko aplikacije
  Napredne funkcije4 načini sesanja, 3 stopenjska regulacija izpusta vode, Glasovno upravljanje, izklop sesanja, Izklop mokrega brisanja, Samodejno načrtovanje poti
  JezikiGlobalna verzija
  Baterija2500mAh, Čas čiščenja do 90min
  Mere in težaMere: 350x350x82 mm, Teža: 3.4kg
  SplošnoPosoda za prah: 420ml, Posoda za vodo: 200ml
  Vsebina paketa1 x Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential 1 x Polnilna postaja 1 x Napajalni kabel 1 x Filter 1 x Čistilna krpa
  Garancija12 mesecev

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica