Xiaomi ročni sesalnik Mi Mini

Xiaomi ročni sesalnik Mi Mini

39,90

SKU: CX0157167C
  • Ročni sesalnik z največjo sesalno močjo 13 kPa
  • Električni motor z enosmernim tokom se vrti do 88.000 vrt / min
  • Lahka zasnova – sesalnik tehta le 0,5 kg
  • 2 stopnji sesalne moči – standardna in maks
  • Čas delovanja do 30 minut
  • Pralni HEPA filter
  • Sesalnik je sposoben sesati do 99,97% drobnega prahu
  • En gumb za praznjenje smeti
  • 2 šobi za vse potrebe čiščenja
  • Polnilni kabel USB-C

Priloženi dodatki

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 6934177723193 Šifra: CX0157167C Kategorije: , , ,

Xiaomi Mini Media2

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini – prenosni sesalnik

Spoznajte najboljši pripomoček za čiščenje vašega avtomobila, tipkovnice, kavča, naslanjača in drugih vrst pohištva z ozkimi režami v katerih se nabira prah – novi Xiaomi Mi Mini brezžični ročni sesalnik vam sedaj ponuja rešitev, saj prihaja s prenosno in zmogljivo zasnovo, notranjost pa bogati brezkrtačni motor s pomočjo katerega boste prah in nesnago odstranili z enim klikom.

Novi Mini je praktičen za čiščenje vseh težko dostopnih mest, ponaša se z veliko 100-mililitrsko posodo za prah zahvaljujoč kateri vam bo omogočeno sesanje praktično brez pogostega praznjenja. Pri svojem delovanju vam lahko ponudi dve hitrosti uporabe, tako ga boste lahko enostavno prilagodili vsakršni trenutni potrebi.

Xiaomi Mini Media1Novi prenosni sesalnik odlikuje večnamenska 2v1 sesalna šoba za lažje čiščenje, ergonomski ročaj za enostavno rokovanje, v njegovi notranjosti pa se skriva večstopenjska ciklonska tehnologija ter visoko zmogljivi brezkrtačni motor z 88.000 vrtljaji na minuto, s katerim zmanjšuje izgubo energije in izboljšuje učinkovitost čiščenja ter proizvede kar 13.000Pa sesalne moči. Novi Xiaomijev sesalnik ponuja tudi hitro Start-Stop tehnologijo s katero preprečuje, da bi se prah zadrževal v šobi ko le-tega izklopite. Glede na svojo velikost in težo s pičlimi 0.5 kg vas bo tako očaral s svojimi zmožnostmi, saj bo kos snopom prahu kot tudi večjim delcem smeti. Sistem dvojnega filtriranja z jeklenim primarnim filtrom ter sekundarnim HEPA filtrom pa vam bo omogočil, da med sesanjem ne boste ponovno prašili.

Mi Mini ponuja tudi enostavno čiščenje in praznjenje z enim pritiskom na gumb, posoda za prah ter filtrirni deli so tako snemljivi ter pralni z vodo, poleg navedenega omogoča tudi drsno zasnovo odpiranja s katero preprečuje, da bi se posoda za prah nenamerno odprla.
Ena najboljših lastnosti novega ročnega sesalnika Mi Vacuum Cleaner Mini je njegova prenosljivost, v ta namen je opremljen z odlično 2000mAh baterijo, katera omogoča avtonomijo za približno 30 minut uporabe v standardnem načinu delovanja, z uporabo večje moči sesanja pa se le-ta zmanjša na 9 minut.

Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Xiaomi

Barva

Bela

Vrsta sesalnikaročni
Barvabela
Prostornina vreče/posode0.1 l
Napajanjeakumulator
Mokro sesanjene
Sesanje pepelada
LED osvetlitevne
Teža0.5 kg
2in1ne
Čas sesanja30 Min.
z vrečkone
Nastavitev sesanjada
Virtualni zidne
Daljinski upravljalnikne
Časovnikne
Šamponiranjene
Zaklep filtrane
Garancija2 leti
Opremaozek nastavek za reže, nastavek z majhno krtačko

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica