Samsung 3.1 kanalni Soundbar zvo?nik (2021) HW-Q600A

Samsung 3.1 kanalni Soundbar zvo?nik (2021) HW-Q600A

Na zalogi

348,92

SKU: HW-Q600A/EN

Luksuzni soundbar z Dolby Atmos. Celotna zvočna moč 360 W, sestava kanalov 3.1.2, 16,51 cm (6,5″) aktivni brezzžični globokotonec, sredinski zvočnik, Up-firing zvočniki. Tehnologija Acoustic Beam, podpora Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS:X, 4K Video Pass, HDR10+, Bluetooth 4.2,, funkcija Tap Sound. Povezljivost: 1× HDMI vstop, 1× HDMI izhod (ARC, CEC), 1× USB 2.0 vhod, digitalni optični zvočni vstop.

Na zalogi

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 8806092067387 Šifra: HW-Q600A/EN Kategorije: , , ,

Samsung Hw Q600a Media1Boljši zvok iz vseh smeri

Raziščite globine zvoka z Dolby Atmos in DTS:X. Omenjeni tehnologiji vam omogočata, da slišite vsak zvok, medtem ko se pretaka vse okoli vas, prav tako kot v resničnem življenju.

Pravi 3.1.2-kanalni zvok

S 3 kanali, 1 kanalom nizkotonskega zvočnika in 2 kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor, dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Idealni spremljevalec vaše QLED TV. Občutite zgodbo v popolnem zvočnem okolju s pravim 3.1.2-kanalnim zvokom preko Samsung Acustic Beam tehnologije.

Q-Symphony

Ta Soundbar zvočnik se sinhronizira z vašim Samsung televizorjem in skupaj ustvarjata realističen zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi Soundbar zvočnike spredaj, ob bokih in z zvokom, ki je usmerjen navzgor, in zvočnike televizorja, kar vam daje novo raven akustične potopitve, da lahko uživate.

Samsung Hw Q600a Media2

Dotik za zvok

Za trenutke, ko želite uživati ob glasbi na drugi stopnji. Ko na svojem telefonu poslušate svoje najljubše skladbe, se s telefonom preprosto dotaknite Soundbar zvočnika. Soundbar zavibrira, ko prepozna napravo, ter brezhibno poveže in predvaja skladbo, ki jo poslušate – z neverjetnim zvokom soundbar zvočnika.

Profesionalni igralni način

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko je Soundbar zvočnik priključen na vaš Samsung televizor, samodejno preide v igralni način, da se lahko osredotočite le na igranje, in ne na nastavljanje ustreznega zvoka.

En daljinski upravljalnik

Ne potrebujete več daljinskih upravljalnikov. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljinskim upravljalnikom svojega Samsung televizorja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

 Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Samsung

Barva

Črna

Soundbarda
Vrsta kompleta3.1.2
Izhodna moč (RMS)360 W
Brezžični zadnji zvočnikine
Subwooferbrezžični, aktivni
Prostorski zvokDTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos
PriključkiUSB, koaksialni avdio, HDMI
Omrežne povezaveBluetooth
Pametne funkcijepredvajanje z USB
HDMI ARCARC
Pritrditev na stenoda
Podprti HDR formatiHDR10+
Širina glavne enote98 cm
Višina glavne enote5.8 cm
Globina glavne enote10.5 cm
Teža glavne enote3.4 kg
Širina subwooferja20.5 cm
Višina subwooferja35.3 cm
Globina subwooferja30.2 cm
Teža subwooferja5.8 kg
Barvačrna

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica