Samsung slušalke Galaxy Buds Plus R175

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Samsung slušalke Galaxy Buds Plus R175

  Ni na zalogi

  0,00

  0,00
  SKU: N/A

  Galaxy Buds+ so brezžične slušalke za tiste uporabnike, ki si želijo brezhibne povezane izkušnje na poti. S svojo edinstveno obliko, enostavnim upravljanjem, jasnim in pametnim zvokom ter kompaktno velikostjo so vaš najboljši vsakodnevni spremljevalec.

  Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

  Dodaj v primerjalnik
  Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

  Samsung Galaxy Plus R175 Media1

  Predstavljamo Galaxy Buds+ brezžične slušalke.

  Naše nove brezžične slušalke doslej z 2-sistemskimi zvočniki prinašajo zvok iz AKG z bogatimi visokimi toni in globokim basom, prilagodljivim sistemom treh mikrofonov za kristalno jasne telefonske pogovore in dolgotrajno življenjsko dobo baterije – vse za vrhunsko doživetje zvoka.

  Galaxy Buds+ brezžične slušalke BTS Edition imajo prepoznaven odtenek vijolične barve, ki je poudarjen z logotipom skupine BTS. To daje našim Galaxy Buds+ brezžičnim slušalkam povsem nov videz.

  Pobegnite v glasbo

  Bogat naraven zvok postaja še mogočnejši z novimi 2-sistemskimi dinamičnimi zvočniki in močnejšim gonilnikom. Ob močnem basu in čistih visokih tonih boste uživali ob svojem najljubšem ritmu, kamorkoli se odpravite.

  Govorite, ne kričite

  Uživajte v kristalno jasnih telefonskih pogovorih in v neprimerljivi kakovosti glasu z 2 inovativnima zunanjima mikrofonoma, ki ujameta glas in ga zaščitita pred hrupom iz ozadja.

  Samsung Galaxy Plus R175 Media2

  Prilagodijo se hrupu, da se vam ni treba

  Prilagodljiv sistem 3 mikrofonov Galaxy Buds+ slušalk poskrbi za razločen glas govorca prek motečega hrupa v ozadju. Dva zunanja mikrofona med telefonskimi pogovori blokirata hrup iz okolja.

  Kakovost zvoka

  Potopite se v svojo glasbo in videoposnetke z zvok, ki so ga ustvarili strokovnjaki za akustiko v podjetju AKG in zanj prejeli nagrado Grammy. Stabilizirajoč zvok omogoča izboljšano poslušanje podcastov, zvočnih knjig in telefonskih klicev.

  Energija, ki vas vodi v gibanje

  Predvajajte glasbo brez skrbi za baterijo. Uživajte v največ 11 urah neprekinjenega predvajanja z enim polnjenem, ki se z Galaxy Buds+ polnilno škatlico podaljša na 22 ur.

  Brezžične slušalke, brezžično polnjenje

  Baterijo lahko napolnite z vsemi brezžičnimi polnilniki, združljivimi s Qi, ali polnilnik preskočite in uporabljate energijo neposredno iz svojega Galaxy telefona.

  Da boste lažje vedeli, kdaj je čas za polnjenje

  S telefonom lahko preverite, koliko energije je preostalo v baterijah posameznih slušalk in v polnilni škatlici, zato boste vedno vedeli, kdaj je čas za ponovno polnjenje.

  Privlačne barve with slušalk

  Vitek in kompakten komplet Galaxy Buds+ brezžičnih slušalk je na voljo v različnih barvah s posebej oblikovanimi ušesnimi blazinicami in zankami, ki se udobno prilegajo ušesom tudi ob dolgotrajni uporabi. Uživajte v neoviranem gibanju ob poslušanju glasbe z brezžičnimi slušalkami.

  Enostavno upravljanje na dotik

  Izbirajte skladbe s seznamov za predvajanje, odgovarjajte na telefonske klice in uravnavajte glasnost zvoka z enostavnim dotikanjem slušalk. Prilagodite si ukaze z dotikanjem za boljše upravljanje in večjo neodvisnost od telefona.

  Uradna stran izdelka.

  Barva

  Črna, Bela, Rdeča, Modra, Vijolčna

  Proizvajalec

  Samsung

  DIMENZIJE
  • Slušalka: 17,5 x 19,2 x 22,3 mm
  • Teža: Slušalka (1 kos): 6,3 g
  BATERIJA
  • Kapaciteta: Buds 85 mAh, Case 270 mAh
  • Čas uporabe: Buds do 11 ur, Buds+Case 22 ur
  • Čas pogovora: Buds do 7,5 ur, Buds+Case 15 ur
  POLNJENJE
  • Hitro polnjenje: 3 min = 60 min uporabe
  • Brezžično: Da
  POVEZLJIVOST
  • Bluetooth 5, povezava na več naprav
  DRUGE LASTNOSTI
  • Zvočnik: dinamični dvopasovni (Woofer+Tweeter)
  • Mikrofon: 2 zunanja, 1 notranji
  • Izolacija hrupa: Da
  • Zaznavanje ambienta: Da
  • Upravljanje na dotik: Play, Pause, Skip, Volume, Spotify
  • Vodoodpornost: IPX2
  • Kompatibilnost: Android, iOS
  • Barva: bela

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica