SAMSUNG QLED TV sprejemnik QE75Q90RAT

Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

SAMSUNG QLED TV sprejemnik QE75Q90RAT

Ni na zalogi

3.199,90

SKU: QE75Q90RATXXH

4K QLED TV sprejemnik z ločljivostjo 3840×2160, diagonalo 195 cm (75 palcev), ima HDR, dvojni sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/S2/C, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, predvajalnik iz USB, omogoča snemanje oddaj na USB, Timeshift, ima glasovno upravljanje (AJ), spletni brskalnik, dekoder Dolby Digital / Digital Plus. Povezljivost 4× HDMI 2.03× USB 2.0, 1× LAN, 1× optični avdio vhod.

Ni na zalogi

Dodaj v primerjalnik
Šifra: QE75Q90RATXXH Kategorije: , , ,

Čista popolnost slike

Čista popolnost slike

* Oblikovanje in specifikacije izdelka se lahko razlikujejo glede na model in velikost TV-ja.

Soundbar zvočnik, optimiziran za QLED

Soundbar zvočnik, optimiziran za QLED

QLED se začne z resničnostjo

100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Kar se da realistične barve. Z edinstveno Samsung tehnologijo kvantnih pik QLED okrepi obseg barv na 100 %, s čimer poskrbi za realistične barve tako v temnih kot v svetlih prizorih.

QLED se začne z resničnostjo

Popolna natančnost

Direct Full Array 16X

Dobrodošli v novem razredu natančnosti. Doživite popolnoma čiste podrobnosti z Direct Full Array 16X, ki z natančnim nadzorom osvetlitve ozadja oživi še najmanjše elemente. Videli boste neverjetno izboljšano globino – prizor za prizorom. Pripravite se na vrhunsko izkušnjo ogleda.

Popolna natančnost

* Direct Full Array numerični indeks temelji na protiodsevni tehnologiji, tehnologiji osvetlitve ozadja in tehnologiji izboljšanja kontrastov.

Neverjetna HDR tehnologija na izjemnem QLED TV-ju

Quantum HDR 16X

Quantum HDR 16X ponuja večji razpon svetlosti, ki zaradi globokih kontrastov in živahnih, naravnih barv omogoča, da je vsak prizor tako izrazit kot v resničnem življenju.

Neverjetna HDR tehnologija na izjemnem QLED TV-ju

* Razpon Quantum HDR zaznava svetilnost na osnovi notranjih standardov testiranja in se lahko spremeni glede na okolje gledanja ali določene pogoje.

Poglejte širšo sliko

Na večjem zaslonu vse postane zelo realistično. Izkusili boste vsak gol, občutili vsako eksplozijo ter se znašli v središču dogajanja. Še nikoli niste bili bližje.

Poglejte širšo sliko

Čudoviti prizori ne glede na to, kje sedite

Ni vam treba več sedeti tik pred TV-jem. Izjemen kot ogleda QLED TV-ja enakomerno porazdeli svetlobo in zmanjša njeno uhajanje, s čimer zagotovi vrhunsko izkušnjo ogleda z različnih kotov. Naj bo vsako sedišče najboljše.

Zmagajte v več virtualnih igrah, imejte več nadzora

Resnično izboljšanje igre

Manj vhodnega zamika pri igranju

Ne dovolite, da vas zadržuje zamik! Z uporabo FreeSync(VRR) tehnologije QLED zmanjša vhodni zamik, s čimer lahko igrate v realnem času in se povzpnete na vrh. Izkoristite QLED hitrost in se pripravite na epske zmage.

* FreeSync tehnologija zmanjša vhodni zamik, z manj prelomi in preskakovanja slike.* VRR (spremenljiva stopnja osveževanja) poskrbi za optimalno igralno izkušnjo s prilagajanjem sličic vsakega prizora.

Izboljšanje igre

Da premagate konkurenco, morate imeti popoln nadzor. Dinamično uravnavanje črnine vam omogoča boljšo vidnost v temi in s podrobno analizo prizorov optimizira kakovost slike. Hkrati izboljša tudi zvok, da se lahko popolnoma poglobite v igro.

* Vsebine na zaslonu so slike, simulirane zgolj v prikazne namene.

Vse omogoča naš izjemni procesor

Quantum procesor 4K

Doživite QLED Quantum procesor 4K. Procesor uporablja edinstveni algoritem povečanja ločljivosti za jasnejšo sliko, obenem pa svetlost zaslona in zvok prilagaja glede na prostor in prizor, ki se predvaja. Zmogljivi procesor QLED zaslona omogoča izboljšano ločljivost in neverjetno izkušnjo.

Vse omogoča naš izjemni procesor

Povečanje ločljivosti z umetno inteligenco

Nadgradnja z umetno inteligenco spremeni čisto vse. QLED uporablja strojno učenje s podporo umetne inteligence, s čimer zmanjša šum na slikah, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Zdaj lahko uživate v izbrani vsebini pri ločljivosti skoraj 4K.

* Izkušnja gledanja se lahko spreminja glede na vrsto vsebine in format. ‚Nadgradnja z umetno inteligenco‘ morebiti ne velja za povezavo z osebnim računalnikom ter za nekatere pogoje v igralnem načinu.

Inteligenten način

Pogoji v vašem prostoru se lahko spremenijo, vaš TV pa se jim mora prilagoditi. QLED Inteligentni način ustrezno prilagodi svetlost in glasnost. Zvok prilagodi tudi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca glede na koncert v ozadju.

Inteligenten način

Glejte sliko, ne TV-ja

Privlačna oblika TV-ja, ki vašo pozornost usmerja na najpomembnejše: sliko. Neomejena oblika QLED TV-ja s skorajda nevidnimi okvirji izboljša občutek poglobljenosti. Glejte, kar želite videti.

Glejte sliko, ne TV-ja

Moč minimalizma

Samsung ena skoraj nevidna povezava zmanjša navlako in vaš TV poveže z različnimi viri, vključno z napajalnim kablom, z enim samim kablom. Rezultat je nemotena površina, ki skrije vse TV kable in se čudovito zlije z vašim domom. Doživite moč minimalizma.

Poslovite se od črnega zaslona

Ambientalni način

Tudi ko je QLED izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z Ambientalnim načinom se QLED na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu, s preprostimi nastavitvami in številnimi možnostmi.

Dekor

Dekor

Nastavite zaslon z interaktivnim ozadjem, ki se popolnoma ujema z dekorjem v vaši sobi.

Informacije

Informacije

Na čudovitem ozadju lahko prikažete informacije, kot sta čas in datum.

Moj album

Moj album

Prikažite najljubše fotografije s svoje mobilne naprave. To je vaša osebna galerija.

Umetniška dela

Umetniška dela

Ljubitelji umetnosti lahko uživajo tudi v čudovitih delih znanih fotografov in umetnikov, ki so v skupine razporejena po temah.

Naj bo zaslon prilagojen vam

  • * Natančnost funkcije ozadja se lahko razlikuje glede na okolje, v katerem je TV, obliko sten, vzorce in/ali barve.

S QLED je vse lažje

Smart Hub in en daljinski upravljalnik

QLED je s Smart Hub funkcijo in enim Samsung daljinskim upravljalnikom še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu vaših prstov vsa vsebina z digitalnega TV-sprejemnika, igralne konzole, aplikacij in televizije v živo. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

S QLED je vse lažje

* Pametne storitve in grafični uporabniški vmesnik se lahko razlikujejo glede na model in regijo.* Nekatere funkcije in značilnosti, ki jih zagotavljajo priključene naprave, morda niso podprte ali pa je njihova uporaba omejena.

Vključno z iskanjem vsebine

Univerzalni vodnik: Samo UK, FR, DE, IT, ES

Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen QLED, vam pomaga hitro in preprosto iskanje priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

Vključno z iskanjem vsebine

* Storitve nudenja vsebine se lahko razlikujejo glede na regijo ter se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila.

Najde odgovore na vaša vprašanja

Bixby na TV-ju

S QLED se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki poskrbi za vaše potrebe onkraj upravljanja TV-ja. Vprašajte ga kar koli in pomagal vam bo.

* Ta funkcija je na voljo samo v določenih jezikih.* Vsebine na zaslonu so slike, simulirane zgolj v prikazne namene.

Ustvarite si pametni dom s QLED

SmartThings

Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima QLED vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi IoT napravami in senzorji. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

Ustvarite si pametni dom s QLED

* Naprave, ki so združljive s Samsung SmartThings aplikacijo, se lahko razlikujejo glede na regijo.

Preprosto povezovanje

Deluje z/s

QLED lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega stila. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

* Nekatere funkcije in značilnosti, ki jih zagotavljajo povezane naprave, morda niso podprte ali pa je njihova uporaba omejena.* Podpora za funkcijo vklopa TV-ja se lahko razlikuje glede na model.

Pomočnik Google

Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.

Novi QLED deluje s Pomočnikom Google, s katerim je vaše življenje še preprostejše. Spreminjajte kanale, prilagajajte glasnost, upravljajte predvajanje in še več – zgolj s svojim glasom.

* Google in povezani znaki in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC.* Storitev morda ni uvedena na trg istočasno s QLED, razpoložljivost pa se lahko razlikuje glede na regijo.

Amazon Alexa

Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.

Novi QLED deluje s sistemom Alexa, s katerim postane vaše življenje še preprostejše. Povezovanje naprav, ki omogočajo delovanje z Alexo, je enostavno. S QLED združljivostjo Alexi naročite, naj vključi TV, spremeni kanale, nadzoruje glasnost in še več.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih lastniško povezanih podjetij.* Storitev morda ni uvedena na trg istočasno s QLED, razpoložljivost pa se lahko razlikuje glede na regijo.

AirPlay 2

Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.

QLED zdaj prvič deluje tudi z znamko Apple. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino naprav Apple pretakate ali delite na velikem zaslonu. Na svojem QLED TV-ju s svojih naprav iPhone, iPad in Mac preprosto predvajajte videoposnetke, glasbo, fotografije in še veliko več.

TV Diagonala zaslona

75" (191 cm)

Proizvajalec

Samsung

Energijski razredB
Diagonala189 cm
Velikost zaslona75 Palcev
Ločljivost HDULTRA HD
TV tunerDVB-T2 HEVC, DVB-S/S2, DVB-T, DVB-C
Vrsta osvetlitveDirect LED, lokalna zatemnitev
Pametne funkcijespletni brskalnik, HbbTV, DLNA, Miracast, glasovni nadzor, podpora tipkovnice, snemanje na USB, Timeshift, predvajanje z USB
Omrežne povezaveWi-Fi, LAN, Bluetooth
Barvasrebrna
Oblika zaslonaraven
3D tehnologijeBrez 3D
Inteligenca televizijeSmart TV
HDRda
Operacijski sistemTizen
PriključkiUSB, optični avdio izhod, izhod za slušalke, HDMI 2.0, HDMI
Vgrajeni predvajalnik DVDne
Slika v sliki (PIP)ne
Osnovna hotelska nastavitev TVne
Izhodna moč (RMS)60 W
ARC(Audio Return Channel)da
Širina167.6 cm
Višina96.1 cm
Globina3.9 cm
Teža42.4 kg
Širina skupaj s stojalom167.6 cm
Višina vključno s stojalom105.3 cm
Globina skupaj s stojalom31.7 cm
Teža vključno s stojalom52.4 kg
Letna poraba el. energije381 kW.h
Poraba energije (povprečna)275 W
Napajanje 12 V (avto)ne
Razmak lukenj VESA400x400
Leto izdelave2019

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica