Xiaomi antibakterijski filter za čistilec zraka, Mi Air Purifire

  Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

  Xiaomi antibakterijski filter za čistilec zraka, Mi Air Purifire

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  76,40

  SKU: SCG4011TW
  • Lahko uniči bakterije
  • Štirikratni čistilni učinek učinkovito prečiščuje zrak
  • Prestrezite velike delce
  • Antibakterijska plast
  • Visoko učinkovit material za filtriranje
  • Visokokakovostno aktivno oglje
  ali
  Hitro in enostavno obročno odplačevanje
  Že od 13,49 €
  Vaš mesečni obrok
  Izračun obrokov
  Enostavni obročni nakupi
  Želim čim nižji obrok
  6 x 13,49 €
  Odplačati želim čim prej
  3 x 26,71 €
  Želim si izbrati svoje obroke
  3 x 26,71 €

  Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Dodaj v primerjalnik
  EAN: 6934177712685 Šifra: SCG4011TW Kategorije: , ,

  Ultra-gost H-11 stopenjski HEPA filter, ki filtrira do 99,3% PM0.25

  Mi Air 2 čistilec zraka uporablja ultra-gost PP in PET HEPA filter za ulov PM 2.5, cvetni prah in ostale “leteče” delce, na ta način omogoča prehod samo čistemu zraku. Efektivno filtrira 99% delcev PM0.3 in 99% delcev PM2.5

  360° filtracija, 4-slojna visoko učinkovito čiščenje

  4-slojna visoko učinkovita filtracija in čiščenje sestavljena iz pimargnega filtra, antimikrobnega premaza, EPA filtra in visoko kvalitetno aktivno oglje.

  Primarni filter

  Nudi visoko upogibno trdnost, odporno na prepogibanje, maščobam, kislinam, alkalijem in večini topil. Valjasta oblika nudi 360° filtracijo prahu, las in ostal večjih lebdečih delcev.

  Antimikrobni premaz

  Premaz vsebuje organske kovinske soli, ki preprečujejo in zavirajo razmoževanje in širjenje mikrobov in bakterij, ter uničujejo hranljive snovi le teh.

  HEPA filter

  HEPA (visoko učinkovit zračni filter) uporabljajo ga v bolnišnicah in laboratorijah za filtriranje mikro delcev. Xiaomi Mi Air 2 filter uporablja ultra-gost Toray PP za “ulov” PM2.5, PM0.3, cvetni prah in ostale vdihljive delce.

  Kakovostno aktivno kokosovo oglje

  Aktivno oglje vpija škodljive pline, katere HEPA filter ne uspe filtrirati. Mi Air 2 čistilec zraka je sestavljen iz aktivnega kokosoega oglja, kateri velja za najbolj efektivnega pri tovrstnem filtriranju. V kombinacija s formule proti-formaldehidom uspešno odstrani in filtrira kemikalije kot so formaldehidi, benzen in amonija, ravno tako vonjave in dim.

  Absorbira vse vrste vonjav in škodljivih snovi

  Prenova doma in druge dejavnosti lahko sprostijo snovi kot so formaldehidi, benzen in TVOC, ki ob večjih količinah lahko škodijo zdravju. Mi Air 2 kokosov filter z aktivnim ogljem absorbira številne škodljive snovi nastale v podobnih okoliščinah, in s tem pripomore h čistejšemu domu in zdravju vaše družine.

  Spremljanje uporabe v realnem času

  Z uporabo se filtri časovno obrabljajo in jih moramo nadomestiti. Filtre, ki se ne zamenja ko se obrabijo, ne služijo več namenu in ne zadržujejo velik delcev in škodljivih snovi ali lahko povzročajo  sekundarno onesnaževanje. Čiščenje z vodo ali sesalcem ne garantira delovanje filtra. Priporočamo menjavo filtra na 6 mesecev ali prej, odvisno od stopnje uporabe. Z uporabo apliakcije Mi Home lahko spremljate življenjsko dobo filtra in prejmete obvestilo ob potrebni menjave le tega.

  Vnesite iskano in pritisnite Enter

  Košarica