Xiaomi indukcijski kuhalnik Mi Home
Akcija!

Izdelek trenutno ni na voljo, kontaktirajte nas in obvestili vas bomo, ko bo na voljo!

Xiaomi indukcijski kuhalnik Mi Home

Ni na zalogi

77,99 65,90

SKU: ZHF4020GL

Dvofrekvenčna ognjena moč, natančen nadzor temperature

99 hitrosti mikro protipožarni | podpora za kuhanje pri nizkih temperaturah | 100+ način kuhanja

Ni na zalogi

Dodaj v primerjalnik
Šifra: ZHF4020GL Kategoriji: ,

Kuhanje je bistveni del našega življenja in vsakega gospodinjstva. Da vam to ne uspe, ni samo nuja, ampak veselje, Xiaomi prihaja s svojo indukcijsko kuhalno ploščo Xiaomi Mijia Mi Indukcijski kuhalnik . To je še en dodatek k družini pametnih aparatov Xiaomi, s pomočjo katerega bo kuhanje sodoben in učinkovit postopek. Izdelano iz tradicionalnega belega s črnim črnilom. Na sprednji strani boste našli gumb, ki se hkrati uporablja za nadzor in prikaz informacij o kuhanju.

Točna temperatura

Enota ima 2100 vatov moči . Razdeljen je na 99 različnih nivojev plamena za doseganje resnično natančnega nadzora temperature. To omogoča nastavitev temperature kuhanja glede na vaše potrebe in zahteve surovin, s katerimi delate.

Stabilno ogrevanje

Klasični indukcijski štedilniki rešujejo problem vmesnega segrevanja tuljave, tj. Nestabilne temperature. To vodi do nepopolnosti, ki vplivajo na pripravljeno jed. Da bi preprečil to težavo, je Xiaomi opremil svojo dvofrekvenčno ogrevalno peč s tehnologijo ogrevanja za vzdrževanje stalne temperature tuljave. Zahvaljujoč tej tehnologiji ne boste opazili razlike od kuhanja na tradicionalni peči.

Čarobni gumb in 5 različnih načinov kuhanja

Pritisnite gumb na sprednji strani, da vklopite ploščo in zavrtite, da prilagodite moč. Poleg tega je na voljo LED zaslon . Prikaže različne informacije, kot so temperatura, nastavitev, čas itd. Izberite tudi enega od petih posebej prednastavljenih načinov kuhanja , vključno s paro, juho ali cvrtjem.

 

Sestava

Plošča uporablja posebno konstrukcijo iz silikonskega obroča na robu površine in protizdrsno površino plošče , ta kombinacija preprečuje neželeno premikanje posode zunaj površine štedilnika. Sonda, ki se nahaja na sredini plošče, je v neposrednem stiku z dnom lonca, kar ima za posledico najbolj natančno merjenje toplote . Kompaktne dimenzije štedilnika (265 x 265 x 70 mm) vam omogočajo, da se pomnožite, na primer med potovanjem.

Dimenzije280 × 265 × 70 mm
Nazivna moč2100 W
Napetost / nazivna frekvenca220V ~ 50Hz
PovezavaWi-Fil EEE 802,11 b / g / n 2,4 GGc
Utež2,1 kg
BarvaBela
Paket1 x Indukcijski štedilnik 1 x Navodila (* Prosimo, upoštevajte, da se lonec prodaja ločeno)

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica