Xiaomi indukcijski kuhalnik riža Mi Home

Xiaomi indukcijski kuhalnik riža Mi Home

105,99

SKU: ZHF4009GL

Vsestranski, inteligenten mlin za riž

Indukcijsko ogrevanje Non-stick PFA prevleka | Mobilna aplikacija s pripravljenimi recepti

- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: ZHF4009GL Kategoriji: ,

Naredite si svojo dobro hrano

Kuhanje ni preprosto kombiniranje pravih sestavin. Kuhanje je resnično podobno slikanju slike: tako kot lahko v barvi uporabite veliko barv, tako lahko na krožnik dodate številne okuse. Kot vsak umetnik tudi vi želite svojo ploščo spremeniti v popolno umetniško delo. MiJia rižni kuhalnik 2 lahko pri tem pomaga.

  • IH tehnologija elektromagnetnega ogrevanja
  • PFA prevleko proti sprijemanju
  • več kot 3000 priporočil za kuhanje riža
  • več kot 200 okusnih receptov

Jedi vedno izidejo kot tiste iz kuharske knjige

Kuhanje ni preprosto kombiniranje pravih sestavin. Kuhanje je resnično podobno slikanju slike: tako kot lahko v barvi uporabite veliko barv, tako lahko na krožnik dodate številne okuse. Kot vsak umetnik tudi vi želite svojo ploščo spremeniti v popolno umetniško delo . MiJia rižni kuhalnik 2 lahko pri tem pomaga.

Inovativna tehnologija IH elektromagnetna ogrevanje nadzira temperaturo in razprši toploto skozi Posoda za kuhanje ploščo enakomerno in da vse svoje dišave in okuse. Inteligentni Aplikacija omogoča natančne informacije o vsem, kar se dogaja znotraj , prejeli obvestila, na primer, da se okus posodo in dodamo ostale sestavine del.

 

Toliko funkcij, toliko načinov kuhanja riža

Obstaja več kot 40.000 vrst riža! Vendar je raznolikost tistih, ki jih najdemo v naših supermarketih, na splošno omejena na 10-15. Verjetno ste že videli črni riž, rjavi riž, jasmin in basmati, kuhan riž, ki ga uporabljate zlasti za suši, divji riž, če jih naštejemo le nekaj. Razlika med vsemi je povezana predvsem z velikostjo in obliko, količino, ki jo potrebujejo za predelavo, in količino škroba, ki ga vsebujejo.

 

 

In to ni samo čudo ob kapi. Ta naprava je neverjetno orodje za pripravo vseh vrst jedi in ne samo za riž . Prav tako lahko naredite juhe, torte, curry, jajca in še veliko več. Oglejte si, kako jed v vaši kuharski knjigi postane tako vizualno privlačna in okusna, kot piše v receptu.

 

Samodejni programi kuhanja odpravljajo potrebo po upravljanju štedilnika riža

V lonec dodajte vodo in riž, izberite želeni program kuhanja in pustite kuhinjo, da dela doma ali vodi naročila. Samodejni programi kuhanja vam omogočajo, da imate vsako riž enako teksturo vsakič, ko jo kuhate. Ali želite, da je riž lepljiv ali trden? Izberite ustrezen program in uživajte v popolnoma okusni kaši.

 

Zmogljivost3,0L
Ogrevanje
IH ogrevanje
Notranji material za lončkelito železo
Nazivna moč1100W
Napetost220v
Nazivna frekvenca~ 50Hz
Nazivni delovni tlak20kPa
Dimenzije300 × 251 × 212 (mm)
Utež6,45kg
Brezžična povezavaWi-Fi IEEE 802,11 b / g / n 2,4 GHz

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica