Xiaomi napajalni kabel Mi 2-in-1 Micro USB to Type C, 30cm

Xiaomi napajalni kabel Mi 2-in-1 Micro USB to Type C, 30cm

6,79

SKU: SJV4137IN
  • Dolžina: 30 cm
  • Barva: bela
  • Material: baker, ABS, TPE
  • Vmesnik: Type-C, Micro USB
  • Prenos podatkov / funkcija sinhronizacije polnjenja / podpira hitro polnjenje
  • Lahka in primerne dolžine, enostavna za nošenje in uporabo.
- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 6970244524928 Šifra: SJV4137IN Kategoriji: ,

Mi 2 In 1 Usb To Micro Type C Media2

Xiaomi Mi 2-v-1 USB kabel-Micro USB do Type-C

Xiaomi Mi 2-in1 USB kabel za hitrejše polnjenje in prenos podatkov. Znotraj kabla deluje več žic, ki zagotavljajo varno in hitrejše polnjenje do 2,4A . Notranje ožičenje je izdelano iz 28 kosov 0,1 mm bakrene žice , prevlečene s kositrom , ojačane z najlonom 250D, ki vzdrži obrabo pri daljši uporabi.

Ojačane točke za lajšanje stresa

Znotraj kabla je 16 izoliranih vodnikov, ki so oviti v visoko kakovostne bakrene pletenice za okrepljeno trdnost in vzdržljivost. Nove zasnove proti motnjam se ponašajo z zaščito iz aluminijaste folije, ki ščiti izolirane vodnike pred ekstremnimi elektromagnetnimi motnjami.

Mi 2 In 1 Usb To Micro Type C Media1

Kakovosten dizajn TPE

Zunanje ohišje kabla, izdelano iz okolju prijaznega materiala, TPE , je trpežno, vendar prilagodljivo, kar pomaga pri absorpciji stresa in preprečuje lomljenje in lomljenje. Tipa C reverzibilna priključek vam omogoča, da priključite kabel v napravo v katero koli smer, odstranitev težav nepravilne vstavitve.

En kabel za polnjenje različnih naprav

Napolnite in sinhronizirajte svoje naprave Micro USB in naprave Type-C s samo enim kablom. Preprosto priključite USB v katera koli vrata USB, izberite pravi konektor za svojo napravo, da hitro začnete polnjenje in sinhronizacijo podatkov.

Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Xiaomi

Barva

Bela

URADNI MICRO USB KABEL 2 V 1 30 CM TYPE-C:

1. Zasnova kabla tipa 2 v 1 tipa C in mikro USB podpira sinhronizacijo podatkov in polnjenje.2. Limeni baker visoke čistosti se uporablja kot žični vodnik, da se zagotovi hiter in natančen prenos podatkov in zmogljivost polnjenja. 3. Kabel TPE, 28 kositra, pritrjen z 250D najlonsko prejo, izdelek ima visoko strukturno trdnost, vzdržljivost, protikorozijsko zaščito proti znoju in primeren za nošenje.4. Sprejel zadnjo tehnologijo takojšnje povezave za izboljšanje zmogljivosti. Lahko se hitro povežete in napolnite.5. Visoko natančen priključek podaljša njegovo življenjsko dobo.6. Okolju prijazen pokrov TPE za večjo trpežnost kabla.7. Največji trenutni prenos je 2400mAh, telefonu, tabličnemu računalniku, digitalnemu fotoaparatu ponudite neverjetno hitro polnjenje. Z 2.4A polnilnim vtičem hitro napolnite telefon.8. Lahka in primerne dolžine, enostavna za nošenje in uporabo.

Parameter kabla Dash Type-C:

1. Dolžina: 30cm.2. Barva: Bela.3. Material: Baker, ABS, TPE.4. Priključek: Micro USB, USB 2.0, USB Type C5. Izhodni tok: 2,4A (MAX)6. Vmesnik: Type-C, Micro USB

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica