Xiaomi tablica za pisanje, Mi LCD Writing Tablet 13.5-palčni

Xiaomi tablica za pisanje, Mi LCD Writing Tablet 13.5-palčni

Na voljo po naročilu

28,53

SKU: XMXHB02WC

Xiaomi Mi LCD Tablet za pisanje 13,5 – preprost prenosnik, 13 -palčni LCD zaslon, črno ozadje, zelena pisava. Nima pomnilnika – opišete eno stran in jo nato z enim gumbom popolnoma izbrišete. Priloženo je magnetno pero. Idealno za otroke, da rišejo ali zapisujejo. Življenjska doba gumbaste baterije pribl. eno leto, ko se zaslon počisti 100 -krat na dan.

Na voljo po naročilu

- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 6934177720222 Šifra: XMXHB02WC Kategoriji: ,

Mi Lcd Writing Tablet Media1

Grafični tablični računalnik – Xiaomi MI LCD 13,5 -palčni

Xiaomi MI LCD risanje tableta v beli barvi omogoča zapiske, pripravi in snemanje vse svoje ideje s priloženim pisalom. Lahka in tanka oblika vam omogoča, da tablico vzamete kamor koli želite. 13,5 -palčni LCD -zaslon ponuja dovolj prostora za vaše stvaritve. Tehnologija občutljivosti na pritisk na zaslonu vam omogoča intuitivno spreminjanje debeline pisave – močneje ko pritisnete pisalo, debelejša je črta. Poleg pisala lahko risati s katerim koli drugim predmetom, tudi s prsti. Da bi zagotovili popolno ustvarjalno svobodo, tablični računalnik ne oddaja svetlobe , oblikovanje na njem pa je zelo podobno risanju na papirju. Priloženo pisalo lahko preprosto magnetno pritrdite na stransko stran naprave. Napaja ga zamenljiva baterija.

Posamezen material LCD

Zaslon Xiaomi Mijia LCD uporablja film z modro-zelenimi delci, zato tablični računalnik oddaja resnično besedilno izkušnjo, tako kot običajen papir.

Mi Lcd Writing Tablet Media2

Tehnologija merjenja občutljivosti

Zahvaljujoč zelo občutljivemu merjenju tlaka in posebni rastrski tehnologiji je debelina ročno napisanega besedila odvisna od pritiska priloženega posebnega pisala. Višji kot je pritisk, debelejše je besedilo ali elementi.

Brez sevanja

Tableta ne oddajajo svetlobe, tako da ne boste počutili utrujenost tudi po več urah uporabe. Zato je odličen ne le za odrasle, ampak tudi za otroke od zgodnjega otroštva.

Dolga življenjska doba baterije

V notranjosti tabličnega računalnika je baterija, ki zagotavlja dolgoročno brezhibno delovanje naprave. Tableta se lahko uporablja za do enega leta, ne da bi morali zamenjati baterijo.

Gumb za brisanje

Ne potrebujete besedila ali slike, ki je že napisana? Samo pritisnite gumb na čevlju in zaslon se bo samodejno počistil.

Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Xiaomi

Barva

Bela

SPECIFIKACIJE

Tehnični podatki:
Nastavljeno1xTablet 1xPen 1xNavodila za uporabo
Material izdelaveABS
Dimenzije318x225x7 mm
NapajanjeBaterija CR2025
 

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica