Xiaomi Mi Motion-Activated nočna svetilka

Xiaomi Mi Motion-Activated nočna svetilka

12,99

SKU: MUE4068GL

Nočna lučka, ki se aktivira z gibanjem – Stopite v osvetlitev

Senzor svetlobe + infrardeče zaznavanje 丨 Učinkovita poraba energije 丨Dve nastavitvi svetlosti 丨 Lahko jih namestite ali obesite
- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: MUE4068GL Kategoriji: ,

Inteligentna razsvetljava, kadarkoli in kjer koli
Kakovostna osvetlitev zahteva kreativnost in iznajdljivost. Odkrijte nočno luč, ki se aktivira z gibanjem, ki je oblikovana kot nočna lučka vaših sanj.
Osvobodite se stenskih vtičnic in se poslovite od mučnih namestitev.
Širok razpon zaznavanja osvetli temne kote in vam omogoča 365 noči energijsko učinkovite mehke osvetlitve.
Ni vam treba reči niti besede.

Ko vstopite v sobo, izjemna občutljivost zazna vsak vaš gib
Široko območje zaznavanja 120° z območjem zaznavanja 5-7 metrov. Z napredno tehnologijo zaznavanja gibanja svetlobe + infrardečega gibanja se samodejno aktivira v nočnih urah, tako da tudi v temi zajame vsak vaš gib. Lučka se samodejno ugasne 15 sekund po prenehanju gibanja. Dodatna funkcija, ki preprečuje infrardeče motnje, pomeni, da kamor koli greste, svetloba ostane z vami.

S 3 AA baterijami vas nič več ne zavezujejo vtičnice. Svetilka uporablja prefinjen, energijsko učinkovit senzor, ki v stanju pripravljenosti porabi le 0,25 mW energije. Ima dve nastavitvi svetlosti. V režimu 0,7 lumena sveti približno 12 mesecev, v načinu 3,8 lumena pa približno 6 mesecev.

Svetilka je opremljena z ultra tanko Fresnel lečo, ki pomaga izboljšati delovanje senzorjev. Vrhnji ovitek je odsevni, v zasnovi ribje skale, katere kristalna struktura učinkovito odseva in razprši svetlobo. Ustvari enakomeren sijaj, ki osvetli vsa področja enako, kar pomeni, da lahko vaša družina uživa v svetlejših in jasnejših nočeh.

Naravna, udobna osvetlitev
Nočno svetlobo Mi Motion-Activa oddaja mehko, toplo svetlobo brez usmerjene bliskavice, kar zagotavlja dodatno plast zaščite za občutljive oči vašega otroka.

Temperatura barve 2700K
Svetlost nizka 0,7 lm, visoka 3,8 lm
Telo senzorja infrardeče + senzor svetlobe
Nazivna moč 0,25W
Vhodna napetost DC 4,5 V
Delovna temperatura -10 ° C - + 40 ° C
Tip baterije 3 x AA baterije (niso vključene)
Za notranjo uporabo (ni vodoodporen)
Dimenzije 84 * 84 * 36 mm
Teža 141g

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica