Xiaomi Mi pametni električni grelec vode

Xiaomi Mi pametni električni grelec vode

47,99

SKU: ZHF4012GL

Popolna temperatura, popoln kozarec vode

Inteligentna kontrola temperature vode | 304 obloga iz nerjavečega jekla | Hitro kuhanje | Trojna varnostna zaščita

- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: ZHF4012GL Kategoriji: ,

Trojna varnostna zaščita

Patentirana zasnova priključka za napajanje zagotavlja električno zaščito pred udarci in je varna na dotik. Tudi če slučajno razlijete vodo na napajalni konektor, to ne bo povzročilo puščanja električne energije. Mi Smart Kettle ima tudi zaščito proti izgorevanju proti izgorevanju. Ko zazna suho gorenje, samodejno izklopi napajanje.

Z  veliko prostornino 1,5 L  in 12-  urnim nadzorom temperature  se  samodejno izklopi,  ko voda zavre. Temperatura vode je mogoče daljinsko nadzorovati prek vašega pametnega APP-ja za dom, vse je na dosegu roke in ves čas v vašem nadzoru.

  • Zaščita pred električnim udarom na dotik
  • Električna zaščita pred uhajanjem pred brizganjem
  • Samodejno izklopljeno suho gorenje

Popolna temperatura vode, ne glede na to, za kaj uporabljate svojo vodo

Črni čaj potrebuje vrelo vodo za najboljšo aromo in okus. Zeleni čaj najbolje vari z 80 – 90 ℃ vode. V medeni vodi se lahko hranila uničijo, če je temperatura previsoka.
Mi Smart Kettle ima inteligenten nadzor temperature. Preprosto omogočite Bluetooth v telefonu in se povežite z aplikacijo Mi Home. Nato lahko temperaturo v telefonu nastavite neposredno glede na različne potrebe.
Ne samo, da lahko segrejete vode do nastavljene temperature, lahko tudi vrelo vodo, nato pa jo hranite pri nastavljeni temperaturi.

Toplota, ki traja od mraka do zore

Mi Smart Kettle ohranja konstantno temperaturo do 12 ur.
V laboratorijskih testih je bila voda, ki jo je nato zavrela na 90 °, lahko ohranila to temperaturo 12 ur.
Poraba energije v tem procesu znaša le 0,532 Kw.h.

Dobra notranjost, Dobra voda

Sestavni deli, ki pridejo v neposreden stik z vodo, kot so notranja površina, notranjost pokrova in senzor temperature, so narejeni iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 standarda POSCO GB4806.
Ta vrsta nerjavečega jekla je zelo varna in se pogosto uporablja v medicinski in prehrambeni industriji. Ima prednosti odpornosti proti rji, proti luskanju, brez vonja in enostavno čiščenje.

Enostaven za čiščenje, brez težko dostopnih madežev!
Velika premer 130 mm in enodelna gradbena obloga

Izliv je ustvarjen s celostno tehniko raztezanja iz nerjavečega jekla, ki omogoča brezhibno integriranje z notranjostjo. Dno kotlička je gladko in nima težko dostopnih mest, ki ovirajo čiščenje. S 130-milimetrskim izjemno velikim izlivom kotlička in 80 ° širokim kotom odpiranja pokrova boste lahko oblogo očistili z lahkoto, samo z rokami ali z orodjem. Nič več skrbi zaradi težko dostopnih mest, ki vsebujejo umazanijo in umazanijo.

 

Dimenzije 235*145*204 (v,š,g)
Teža 1240g
Zmogljivost 1,5L
Nazivna frekvenca 50Hz
Nazivna napetost 220V
Nazivna moč 1800W
Brezžična povezava Bluetooth 4.0 BLE
Standardi GB4706,1 GB4706,19 Q / YM  008-2016
Barva Bela

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica