XIAOMI Mi LED TV sprejemnik 4S HD 43

XIAOMI Mi LED TV sprejemnik 4S HD 43

377,99

SKU: ELA4372GL

Xiaomi 43-palični UHD TV je ohranil vse glavne značilnosti prejšnje generacije Mi TV-jev, hkrati pa je dobil še več možnosti za inteligentno in glasovno upravljanje ter interaktiven stik z internetnimi storitvami in drugimi uporabniki.

- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: ELA4372GL Kategorije: , ,

Daljinski upravljalnik z 12 gumbi je enostaven za uporabo in nudi možnost glasovnega upravljanja. Z glasovnimi ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev časovnika za filmski večer brez, da bi vam bilo potrebno vstati s kavča.

Mi Tv 4 daljinec

Televizor ima uporabniku prijazen sistem Patch Wall, ki vam ponuja 700.000+ ur zabavne vsebine. Hkrati pa analizira dejanja in navade uporabnika in na njihovi osnovi gradi predloge vsebin. Pomembna prednost Xiaomi Mi TV je uporaba operacijskega sistema Android TV. Tako lahko v trgovini Google Play namestite različne aplikacije in igre, prilagojene za zaslone z veliko diagonalo. Poleg tega podpora za Chromecast omogoča pretakanje vsebine na televizor neposredno iz pametnega telefona.

Dopolnjen je prav tako zvočni sistem, ki vas bo s tehnologijo Dolby Digital Plus popeljal v čudovit svet kinematografske kakovosti zvoka. Ne glede na to ali gledate filme, televizijske programe, spletne videoposnetke ali koncerte vam Dolby Audio zagotavlja kakovost zvoka, ki bo zadovoljila tudi najvišja pričakovanja.

HDR Plus je nov video standard, ki z izboljšanimi barvami in kontrastom omogoča povsem novo domače razvedrilo.

Vmesniki so nameščeni na zadnji strani naprave, na voljo so 3 HDMI vhodi (eden z ARC podporo) in 3 USB vhodi, kabelski Ethernet vhod, 4 RCA vhodi za priključitev analognih naprav in antenski vhod.

Od brezžičnih vmesnikov so na voljo Bluetooth 4.2, infrardeči vmesnik in Wi-Fi 2.4G&5G.

TV Diagonala zaslona

43" (109 cm)

Znamka Xiaomi
Barva Črna
Operacijski sistem Android TV
CPU CA55 64-bit-quad-core
GPU Mali 470 MP3
RAM 2GB
ROM 8GB
Material ohišja Kovina
Tip zaslona Ultra HD 4K (3840 × 2160) 60 Hz
Mere zaslona 96.33-61.3 cm (43 palcev)
Moč Poraba moči: 120 W Letna poraba moči: 160 KWH
Povezljivost Wi-Fi 2.4 / 5 GHz, Bluetooth, Ethernet
Multimedijske opcije filmi,HDD snemanje,zvok,slike Priključki: USB: 2.0 × 3 HDMI: 3 AV: 1 Ethernet: 1 Fiber Port: 1 WiFi 2.4 / 5 GHz Bluetooth: Da CI+ modul AUX Priključek: 1 Tip digitalnega sprejemnika: DVB-T2 + DVB-C
Zvok DOLBY Stereo 2*10W 6ohm Box
Teža Teža: 7.2 kg
Vsebina paketa TV sprejemnik 2 nogi in 4 vijaki Daljinski upravljalnik Uporabniški priročnik

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica