Xiaomi ojačevalnik WiFi signala, Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Xiaomi ojačevalnik WiFi signala, Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Na voljo po naročilu

17,41

SKU: R03

Ojačevalnik Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro poveča doseg Wi-Fi signala vašega usmerjevalnika. Omogoča hitrosti do 300 Mb/s.

  • pokrije od 80 do 150 kvadratnih metrov, odvisno od razporeditve prostorov
  • omogoča hitrosti do 300 Mb/s
  • deluje na frekvenci 2,4 GHz
  • standard IEEE 802.11b/g/n

Na voljo po naročilu

- +
Dodaj v primerjalnik

Xiaomi Mi Wi Fi Range Extender Pro Media1

Enostavna razširitev Wi-Fi

Ste naveličani “mrtve cone” Wi-Fi? Mi Wi-Fi Range Extender Pro vam lahko pomaga enostavno povezati z omrežjem. Podaljšek postavite blizu usmerjevalnika, vklopite napajanje in počakajte, da začne utripati rumena lučka. Za namestitev aplikacije optično preberite kodo QR in sledite navodilom za dodajanje naprave. Ko kontrolna lučka zasveti modro, je seznanjanje končano. Zdaj lahko preprosto odklopite in priključite Mi Wi-Fi Range Extender Pro na mesto za najboljšo kakovost signala in pokritost v vaši hiši, ne da bi vam bilo treba znova konfigurirati podaljševalnika.

Okrepite brezžično omrežje

Mi Wi-Fi Range Extender Pro se brezžično poveže z vašim usmerjevalnikom, okrepi in razširi njegov signal v vsak kotiček doma, tudi na tiste, težko dostopne točke, kot so kopalnice, balkoni, spalnice. To zagotavlja večjo pokritost z zanesljivim in hitrim internetom za naprave, kot so prenosni računalniki, tablični računalniki, pametni telefoni, igralne konzole in pametni televizorji.

2 × 2 zunanja antena s hitrostjo prenosa do 300Mbps

Dodajte razširitve Wi-Fi, da boste znatno pospešili igranje iger in gledanje filmov. Mi Wi-Fi Range Extender Pro je zdaj opremljen z zunanjo anteno 2 × 2 za vzdrževanje hitrosti prenosa 300Mbps, hkrati pa povečuje stabilnost signala.

Xiaomi Mi Wi Fi Range Extender Pro Media2

Podpira do 16 naprav, ki so hkrati povezane

Ko ste povezani z obstoječim usmerjevalnikom, vedno dobite zanesljivo povezavo, kjer koli gledate televizijo, spremljate najnovejšo serijo ali z video klicem delite vesele spomine z otroki.

Poiščite najboljšo lokacijo z aplikacijo Mi Home

Za najboljše rezultate je treba Mi Wi-Fi Range Extender Pro postaviti nekje med usmerjevalnikom in mrtvo cono ter z močnim in stabilnim signalom usmerjevalnika-to lahko preverite v aplikaciji Mi Home.

Uradna stran izdelki.

Proizvajalec

Xiaomi

Barva

Črna

Vrsta napraveOjačevalniki WiFI signala
Brezžična WiFi tehnologijada
Anteneda
Standard WiFi802.11b/g/n
Maximalna WiFi hitrost300 Mb/s
Število anten2
Ojačevalecda

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica