Xiaomi pametna zapestnica Mi Band 3

Xiaomi pametna zapestnica Mi Band 3

32,99

SKU: MGW4041GL

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 2 je naslednica že poznane zapestnice Band Mi. Z vgrajenim merilcem srčnega utripa in naprednim števcem korakov bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike.

- +
Dodaj v primerjalnik
Šifra: MGW4041GL Kategoriji: , Oznaki: ,

Pametna zapestnica Mi Band 3 Globalna verzija

Nabolj slavna in najbolje prodajana Xiaomi Mi Band pametna zapestnica. V primerjavi s svojo predhodnico Xiaomi Mi Band 2 ima boljši pregled vseh informacij. Zaslon na dotik je OLED, velikosti 0,78 palcev z maksimalno ločljivostjo 128×80. Za osvetlitev zaslona ni potreben dotik, le zasuk zapestja.

Mi Band 3 je vodotesna s certifikatom 5ATM, zato se lahko z njo brezskrbno tuširate ali pa skočite v sladko ali slano vodo za krajši čas.

Nepogrešljiv senzor za merjenje srčnega utripa bo spremljal vaš utrip med aktivnostimi vseh 24ur, sledil bo tudi vašemu spancu, ter vas opozoril na počitek. Zapestnica bo štela vaše korake, prehojeno razdaljo in porabljene kalorije.

Za ogled prejetih obvestil ali klicev na vašem pametnem telefonu je tudi poskrbljeno. S pomočjo Bluetooth povezave med zapestnico in pametnim telefonom si lahko pomembna obvestila ter dohodne klice ogledate tudi na Mi Band 3, saj le-ta prikazuje obvestila več aplikacij ter izpiše ime klicatelja.

Litij-ionska 110mAh baterija bo poskrbela za do 20 dni delovanja v načinu mirovanja.

Z aplikacijo Mi Fit lahko nastavite dnevno prilagojene cilje glede na vaše osebne potrebe, izbirate lahko vadbeni razred, primeren za vas, redno preverjate tedenski napredek ter si ogledate podatke o spanju. Pa še veliko več.

xiaomi mi band 3xiaomi mi band 3 oled ekran na dotik

Znamka Xiaomi
Model Mi Band 3
Barva Črna
Kompatibilnost OS od Android 4.4/ iOS 7.0 naprej
Mere zaslona OLED 0.78\"
Brezžična povezava Bluetooth 4.2
Povezljivost USB, Bluetooth
Funkcije Merjenje srčnega utripa, osvetlitev zaslona s premikom zapestja, štetje korakov, zaznavanje spanja, opozarjanje na počitek
Jeziki angleški
Senzorji senzor za srčni utrip
Odpornost na vodo in prah 5ATM
Baterija 110mAh
Mere in teža 46.9 x 17.9 x 12 mm Teža: 20g
Vsebina paketa 1x Pametna zapestnica 1x polnilni kabel 1x navodila za uporabo

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica