Xiaomi pametna zobna ščetka, Mi Smart Electric Toothbrush T500

Xiaomi pametna zobna ščetka, Mi Smart Electric Toothbrush T500

45,48

SKU: XMI-SELTOOT-T500

Pametna električna zobna ščetka, ki maksimalno poveča učinkovitost vašega načina ščetkanja zob. Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 odstrani do 7× več zobnih oblog kot navadna zobna ščetka. Ščetka ponuja 3 načine čiščenja in časovnik. Povsem napolnjena baterija zdrži do 18 dni čiščenja.

  • Visokofrekvenčne vibracije in močna zmogljivost
  • Nedrseča površina za večjo varnost med čiščenjem
  • Kakovostne mehke ščetine DuPont
  • Vodoodporna
- +
Dodaj v primerjalnik
EAN: 6934177713095 Šifra: XMI-SELTOOT-T500 Kategoriji: ,

Xiaomi Mi Smart Toothbrush T500 Media1

Pametnejši, bolj strokoven način čiščenja

Dandanes imajo ljudje zaradi slabih navad ščetkanja in prehranjevalnih navad vse več težav z ustnim zdravjem. Nepravilno umivanje zob in ljubezen do sladke hrane, čaja ali kajenja lahko povzroči zobno gnilobo in vpliva na kakovost življenja. Redne zobne ščetke, obarvane s čajem, kavo ali alkoholom, niso čiste, kar vodi do bolj rumeno obarvanih zob. Kako pravilno očistim zobe? Danes vam Mi Smart električna zobna ščetka T500 ponuja nov odgovor!

Visokofrekvenčni motor z magnetno levitacijo z zvočnimi vibracijami

Poskusite motor druge generacije z magnetno levitacijo z zvočnimi valovi, ki so ga neodvisno razvili strokovnjaki iz Nemčije in Japonske. Frekvenca vibracij je 31.000/minuto, kar zlahka odstrani trdovratne madeže z zob. Po nadgradnji motorja je manjši, proizvaja manj hrupa in gibanja ter ponuja udobnejše ščetkanje.

10 ° statično nihanje za globinsko čiščenje težko dostopnih območij

Izhodna sila navora 230 gf.cm ohranja ščetine pri stabilnem nihanju 10 °, ustvarja peno zobno pasto v ustih in vpliva na slepe pege na zobeh, medtem ko čisti trdovratne zobne obloge.

Xiaomi Mi Smart Toothbrush T500 Media3

Pametno opozarjanje na previsok tlak

Pameten sistem zaščite pred previsokim tlakom; zaznavanje tlaka v realnem času; nega dlesni. Indikator baterije utripa, da opomni uporabnika, ko je uporabljena prevelika sila, sila ščetkanja pa se zmanjša, da se prepreči ogrožanje zdravja zob.

Prilagodljiv način čiščenja prek aplikacije

Uporabniki lahko razvijejo vzorec ščetkanja, ki ustreza njihovemu življenjskemu slogu in prehranskim navadam. Način odporen proti razlitju z 10-sekundnim blaženjem. Madeže tobaka in alkohola lahko očistite z dodatnim časom ščetkanja in dodatnimi možnostmi čiščenja.

Pametna analiza čistoče zob

Z visoko natančnim senzorjem pospeška lahko natančneje spremljate položaj, kot in doseg krtače. Odprite aplikacijo, če si želite ogledati podatke za vsako oceno ščetk, število primerov nadtlaka, čas ščetkanja, stopnjo prekrivanja ter dnevne, tedenske in mesečne pogoje ščetkanja ter priporočila za izboljšanje zdravja in nege zob.

Način s tremi prestavami s funkcijo pomnilnika

Upravljajte svoje nastavitvePreklopite na želeni način, standardni način, mehki način ali način po meri s pritiskom na gumb, da prilagodite različne potrebe uporabnika po ščetkanju. Naprava ima funkcijo pomnilnika načinov, ki vsakič beleži vaše navade ščetkanja.

  • Standardni način: za vsakodnevno čiščenje
  • Nežen način: spoštujte občutljive dlesni, zobne aparate ali druge težave
  • Način po meri: Prilagodite vse vidike ščetke z mobilno aplikacijo in dostopajte do načina, ki ste ga ustvarili sami iz ščetke

Xiaomi Mi Smart Toothbrush T500 Media2

UV sterilna glava ščetke, vakumirana

Stroga izbira mehkih ščetin DuPont, skladnih s FDA (ameriška agencija za prehrano in zdravila). Vsaka glava ščetke je pred odhodom iz tovarne UV -sterilizirana in vakuumsko zatesnjena, da se zagotovi varnost in higiena glav ščetk.

Brezžično induktivno polnjenje do 18 dni življenjske dobe baterije

Enkratno polnjenje lahko traja do 18 dni, zato je pomemben partner na dolge razdalje. Preostalo napolnjenost lahko preverite tudi prek mobilne aplikacije, da se izognete nenadnim izpadom baterije.

Kompaktno ohišje vse v enem, hidroizolacija z oceno IPX7

Postopek brizganja z več brizganjem, ki omogoča “tesnjenje” različnih delov zobne ščetke v brezhibno obliko, hkrati pa doseže vodotesnost IPX7. Preprost, čist, mat bel dizajn in elegantna mešanica sloga in lepote.

Uradna stran izdelka.

Proizvajalec

Xiaomi

Barva

Bela

Tehnične podrobnosti

Število programov3
Zamenljiva glavane
Senzor za tlakda
Čas polnjenja12 h
Otroškine
Število pulzev na minuto31000 /min
Napajalne postajeda
NapajanjeVgrajen LI-ION akumulator
Barvabela
Smartda

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica