Predstavitev izdelka: VIOMI V5 Pro
Viomi V5 Pro (1)

Predstavitev izdelka: VIOMI V5 Pro

Viomi V5 Pro

Robotski sesalnik Viomi V5 PRO se ponaša s štirivrstičnim laserskim sistemom LiDAR in zaščito pred trki. Opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za izogibanje oviram, Viomi V5 Pro je prvi robotski sesalnik s samopraznilno postajo ter štirimi linjskimi senzorji LiDAR podjetja Viomi. Z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence lahko hitreje in bolje spozna vašo hišo.

LiDAR

Velik korak naprej s horizontalno tehnologijo za preprečevanje trkov. Z uporabo dvojnih laserskih senzorjev LiDAR Viomi V5 Pro zaznava ovire znotraj 70-90 mm spredaj. Samodejno se lahko izogne več kot 150 običajnim predmetom, kot so copati, razdelilniki, sklede za hišne ljubljenčke in smetnjaki itd. Pospravljanje stvari pred čiščenjem ni več obvezno.

Zazna vsak kotiček

Varno kroženje okoli vaših predmetov s senzorji proti padcu čez rob. Z vrhunskim linijskim senzorjem ob strani Viomi V5 Pro čisti čim bližje (do 1,5 cm) stenam ali vašim predmetom, pri čeme ne pušča neurejenih vogalov in ne opraska vašega pohištva, sten ali drugih predmetov.

Algoritem AI

Algoritem AI, ki omogoča pametno in avtomatizirano čiščenje. Z nadgrajenim algoritmom umetne inteligence Viomi V5 Pro neprekinjeno skenira v radiju 6 metrov in se samozavestno premika po vaši hiši. Uživajte v brezskrbnem čiščenju, ne da bi pripravljali pot za samodejno pometanje, sesanje in brisanje.
Pokrijte več površin z izjemno dolgo glavno krtačo in stransko krtačo. S podaljšano glavno krtačo in stransko krtačo lahko Viomi V5 Pro pokrije več površine in zagotovi učinkovitejše čiščenje, kar omogoča, da je vaš dom bolj brezhiben kot kdaj koli prej.
Povzeto po MojeDom

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica