Apple

Visual Apple

Podpora Apple

Apple izboljšuje poslovanje

Strojna oprema, programska oprema in storitve Apple delujejo skupaj, da vašim zaposlenim omogočijo moč in prilagodljivost, da naredijo kar koli je potrebno – ne glede na to, ali upravljate zagonsko, razširljivo ali globalno podjetje.

Strojna oprema, programska oprema in storitve delujejo skupaj kot eno

Projekt lahko začnete na Macu in ga dokončate na iPadu, uporabite zaslona drug ob drugem, da razširite svoj delovni prostor, in celo rišete z Apple Pencil na iPadu ali uporabite iPhone za posodabljanje v živo na vašem Macu. In vse je združljivo z aplikacijami Microsofta in Googla, tako da ima vaša ekipa vse, kar potrebuje za opravljanje katerega koli dela.

Z aplikacijami je vse mogoče

Naprave Apple imajo vgrajene zmogljive aplikacije. App Store ponuja še več orodij za skoraj vsako delo – od prodaje in inženiringa do popravljanja letal in gradnje nebotičnikov. Platforma za razvijalce Apple pa daje podjetjem moč za ustvarjanje rešitev po meri, ki jih svet še ni videl.

Uvedba brez dotika je hitra za IT

Apple Business Manager naredi naprave Apple izjemno enostavne za uvajanje in upravljanje. IT lahko potisne aplikacije in ustvari upravljane Apple ID-je, zaposleni pa lahko sami prilagodijo svoje naprave.

 

Več o podjetju Apple

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica