Cat

Visual Catphones

Podpora Cat

Desetletje strokovnega znanja in vodstva na področju robustnih naprav

Zavedajo se, da je komunikacija eden najpomembnejših vidikov vašega poslovanja. Zato milijoni podjetij po vsem svetu vsak dan zaupajo telefonom Cat, da bodo v osrčje svojega delovnega mesta zagotovili moč glasu, podatkov in besedila. Zgrajeni na podlagi oblikovanja, vzdržljivosti in zanesljivosti vam Cat telefoni omogočajo hitrejše, lažje in varnejše delo kot kdaj koli prej.

Odkrijte, kaj naredi telefon Cat® | Vsi telefoni niso enaki

Odporen na padce z višine 1,8 m
Večkrat preizkušeni pri padcu na beton in trdno jeklo z višine do 1,8 m (6 čevljev), da dokažejo svojo robustnost.

Odporen na prah
Zasnovan tako, da presega MIL-SPEC 810H zaščito pred prahom, kot tudi udarci, vodo, vibracijami in ekstremnimi temperaturami.

Vodoodporen do 1,5m
Sistem ocenjevanja IP68 in IP69 dokazuje, da vaš telefon prenese ne le kratkotrajno potopitev v vodo, temveč tudi popolno potopitev.

Higiensko
Umivajte in razkužite z mili, razkužili za roke, antibakterijskimi razpršili, alkoholnimi robčki in celo belilom.

Pametni telefoni, pripravljeni za poslovanje

Orodja in programska oprema, pripravljena za podjetja, za okrepitev vašega podjetja
Vsak od robustnih pametnih telefonov v trenutni in prejšnjih generacijah telefonov Cat podpira nabor funkcij Googlovega Android Enterprise (AE). Z uporabo teh orodij v povezavi z rešitvijo za upravljanje mobilnosti podjetja (EMM) lahko podjetja upravljajo naprave, ki jih zaposleni uporabljajo za delo.

Podjetja lahko zavarujejo svoje dragocene ali občutljive podatke, zagotovijo, da so naprave pravilno nastavljene za čim večjo uporabnost, in uveljavijo politike za spodbujanje in podporo produktivnosti zaposlenih.

 

Več o podjetju CAT

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica