Huawei

Visual Huawei

Podpora Huawei

Kdo je Huawei

Podjetje Huawei, ustanovljeno leta 1987, je vodilni svetovni ponudnik infrastrukture informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) ter pametnih naprav. Imajo približno 195.000 zaposlenih in delujejo v več kot 170 državah in regijah ter služijo več kot trem milijardam ljudi po vsem svetu.

Huaweijeva misija je prinesti digitalno v vsako osebo, dom in organizacijo za popolnoma povezan, inteligenten svet. V ta namen bodo spodbujali vseprisotno povezljivost in spodbujali enak dostop do omrežij, da bi postavili temelje za inteligentni svet; zagotoviti raznoliko računalniško moč za zagotavljanje vseprisotnega oblaka in inteligence; zgraditi zmogljive digitalne platforme za pomoč vsem industrijam in organizacijam, da postanejo bolj agilne, učinkovite in dinamične; na novo opredeliti uporabniško izkušnjo z umetno inteligenco ter potrošnikom ponuditi bolj prilagojeno in inteligentno izkušnjo v vseh scenarijih, vključno z domom, potovanjem, pisarno, zabavo ter fitnesom in zdravjem.

Raziskave in inovacije

Leta 2021 je Huawei vložil še več v raziskave in inovacije kot del njihovih večjih prizadevanj za ohranjanje razvoja v prihodnosti. Ne varčujejo s prizadevanji, ko raziskujejo neskončne meje znanosti in tehnologije. Prizadevajo si tudi za prepoznavanje potreb različnih panog in premagovanje globalnih izzivov. Vodeni z najihovo vizijo popolnoma povezanega, inteligentnega sveta, bodo odprto sodelovali z globalno znanstveno skupnostjo pri raziskovanju novih teorij, arhitektur in tehnologij, ki bodo podpirale nenehen razvoj industrije.

O skupini Huawei Consumer Business Group

Skupina Huawei Consumer BG je ena od treh poslovnih skupin družbe Huawei in je vodilna v uporabi umetne inteligence v različnih življenjskih situacijah. Zadolžena je za pametne telefone, osebne in tablične računalnike, nosljive naprave, mobilne širokopasovne naprave, družinske naprave in storitve v oblaku za naprave.

 

… Več o podjetju Huawei

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica