OnePlus

Visual Oneplus

Podpora Oneplus

Nikoli zadovoljen

Podjetje OnePlus je bilo ustanovljeno z idejo, da bi s skupnimi močmi izzvalo celotno tehnološko industrijo. Želeli so ustvariti boljši telefon. Verjeli so, da lahko duh njihove mantre Nikoli zadovoljen prenejo tudi na njihove uporabnike, ki jih žene k temu, da se vedno potrudijo in dosežejo več.

Benfen

Benfen pomeni biti zahteven do sebe in ne do drugih. Verjamejo v drzen pristop, prevzem odgovornost in pomembnost samoopazovanja. Ne osredotočajo se na lasten dobiček, temveč sodelujejo s podobno mislečimi partnerji, ki delijo njihovo vizijo soustvarjanja dolgoročnega uspeha. Ko imate vsega dovolj, se spomnite, zakaj so se podali na to potovanje. Postopajte pravilno in poskrbite za kakovostno opravljeno delo.

Z mislijo na uporabnika

Vse začnite s popolno osredotočenostjo na ustvarjanje dodane vrednosti za uporabnike. Postavite se v njihovo kožo ter si poskusite predstavljati, kakšne so njihove potrebe in težave. Nato si prizadevajte ustvariti uporabniško izkušnjo, ki zares presega vsa pričakovanja.

Poročilo o trajnostnem razvoju OnePlus 2020

Vizija OnePlus je “Biti zdravo podjetje, ki vzdrži”. OnePlus in vsi zaposleni v OnePlusu bodo prevzeli korporativno družbeno odgovornost, spoštovali in se zavezali k zaščiti in vračanju naših skupnosti, da bi skupaj z družbo dosegli trajnostni razvoj.

 

Več o podjetju OnePlus

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica