Xiaomi Mi TV Box S (2. generacija) je zdaj na voljo!

Xiaomi Mi TV Box S (2. generacija) je zdaj na voljo!

Xiaomi Mi Tv Box S 2nd Gen Media1

V primerjavi s starejšim modelom nadgradnje vključujejo Google TV, Bluetooth 5.2 in zmogljivejši procesor. Predvajalnik pretočnih medijev podpira HDR10+ in ga je mogoče upravljati z glasovnimi ukazi Google Assistant. Predvajalnik pretočnih medijev 4K Ultra HD podpira vizualne formate Dolby Vision in HDR10+ ter zvočno tehnologijo Dolby Atmos in DTS-HD. V primerjavi s starejšim modelom novo središče za pretakanje uporablja Google TV namesto Android TV, kar zagotavlja enak dostop do storitev pretakanja, kot sta Disney+ in Apple TV. Lahko pa uporabite Chromecast za skupno rabo vsebine iz pametnega telefona na televizor.

Pregled funkcij Xiaomi TV Box S 2. generacije

Kar se tiče dizajna, se razen spremembe logotipa na zgornjem pokrovu ni spremenilo nič. Še vedno je kompaktna pretočna škatla , ki meri 95,25 x 95,25 x 16,7 mm in tehta 147 g. Vendar pa so specifikacije in funkcije, ki jih ponuja 2. generacija Mi Box S, vredne pozornosti. Najprej v notranjosti najdemo že znani Amlogic S905X4 SoC (štirijedrni procesor Arm Cortex-A55 2,0 GHz z grafičnim procesorjem ARM-G31 MP2), ki podpira do 4K @60fps AV1, VP9, ​​HEVC dekodiranje s HDR10/10 + in HLG. Poleg tega novi Xiaomi streaming Box podpira Dolby Vision Dolby, Dolby Atmos in DTS-HD. Mimogrede, podporo za Dolby Vision najdete tudi v Homatics Box R 4K Plus .

Izboljšani Xiaomi TV Box je certificiran pretočni predvajalnik Google, Netflix in Prime Video. Ponuja tudi podporo za druge pretočne storitve z zaslonom do 4K. V primerjavi s prejšnjo različico, ki je imela vgrajen Android TV 9.0. Xiaomi TV Box S deluje na Google TV, ki temelji na Android TV 11 OS. Tako Android TV kot Google TV imata svoje prednosti in slabosti , vse je odvisno od osebnih preferenc. Seveda ima Xiaomi Google TV Box vgrajen Chromecast in podpira Google Assistant.

Še vedno v notranjosti najdemo 2 GB RAM DDR4 in na žalost samo 8 GB pomnilnika eMMC. Poleg tega pretočni predvajalnik podpira Dual-Band 802.11ac WiFi 5 in Bluetooth 5.2. Kot prej, naprava nima RJ45 Ethernet. Vmesniki, ki jih ima, so HDMI 2.0a, USB 2.0, 3,5 mm priključek za slušalke in DC priključek.

Xiaomi Mi Tv Box S 2nd Gen Media2

Predvajalnik Xiaomi Google TV Streaming ima Bluetooth in IR daljinski upravljalnik. Osveženi daljinski upravljalnik je prejel več ključnih gumbov za Netflix, Youtube, Prime Video in aplikacije. Poleg tega bomo našli gumb za Xiaomi TV+ (IPTV) in Google Assistant.

Ključne razlike med Xiaomi TV Box S (2. gen) in prejšnjim modelom

  • Operacijski sistem Google TV namesto OS Android TV 9
  • Amlogic S905X4 SoC namesto Amlogic S905X SoC
  • Bluetooth 5.2 namesto Bluetooth 4.2
  • Podpora za dekodiranje AV1
  • Daljinski upravljalnik ima dodatne gumbe

Naroči svojega TUKAJ!

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica