Pregled pametnega projektorja XIAOMI Mijia Mi 2 Pro WIFI LED Full HD
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Blog 01

Pregled pametnega projektorja XIAOMI Mijia Mi 2 Pro WIFI LED Full HD

Številka modela XIAOMI Mijia Mi Smart Projector 2 Pro je MJTYY03FM in uporablja 4-kanalni svetlobni vir Luminus LED s sijajem 1300 ANSI lumnov. To je še en projektor, opremljen z inovacijo ToF, programiranim sredstvom in 8K dešifriranjem.

Oblikovanje in prikaz

Razkošje zadostuje za jasno videnje projekcije podnevi. Poleg tega je obseg senčenja ≥100 % Rec709 in projektor podpira interpretacijo HDR10+. To je ciljni projektor Full HD. Ima projekcijski delež le 1,1:1 in lahko razširi mejo 200 palcev. V vsakem primeru Xiaomi predlaga ogromen 60-120-palčni zaslon za najboljši gol.

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Blog 02

Najboljša značilnost projektorja sta dva sredinska načina: središče TOF brez zaznavanja in središče kamere. Z vrtljivim instrumentom s 6 pestimi lahko hitro konča pametno središče, ne glede na to, ali je središče izvedeno zanimivo ali se je projektor premaknil.

Poleg tega podpira navpično trapezoidno programirano revizijo. Xiaomi Mijia Projector 2 Pro je opremljen z brezstopenjskim zoomom zaslona in zmogljivostmi premikanja zaslona, ​​ki učinkovito in enostavno povečajo predstavitev na 60% -100% in lahko premikajo projekcijo proti kateri koli poti.

Lastnosti

XIAOMI Mijia Mi Smart Projector 2 Pro, ki podpira 4K tolmačenje, dodatno podpira razplet 8K. Kar zadeva zmogljivost, 2 GB RAM + 16 GB lokalno razpoložljive zmogljivosti. Mijia Projector 2Pro je opremljen tudi z dvojnimi 10 W, 1,75-palčnimi zvočniki s celotnim obsegom in ogromnim nevpletenim stožčastim načrtom z nizkim skokom ponavljanja na 60 Hz. Mijia Projector 2 Pro podpira Miracast/DLNA/Airplay številne pristope za projiciranje zaslona, ​​ne glede na to, ali se ukvarjate s fotografijami, projicirate posnetke ali se zafrkavate, lahko cenite zabavo ob skupni rabi in velikem zaslonu.

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Blog 03

Zaključek

XIAOMI Mijia Mi Smart Projector 2 Pro je še en najboljši in najnovejši izdelek Xiaomi. Prav tako vam omogoča 8k ločljivosti ogromne zmogljivosti pomnilnika.

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica