Huawei in Google Play
Huawei In Google Play

Huawei in Google Play

Trenutno se na trgu postavlja vprašanje, ali Huawei oz. kateri produkti Huawei nudijo podporo Google play?

Odgovor, ki ga ponuja Huawei je:

Naša predanost vam

Pri Huaweiju vedno postavljamo svoje potrošnike na prvo mesto, ne glede na izzive, s katerimi se soočamo.

Vsi pametni telefoni in tablični računalniki Huawei, vnaprej nameščeni z Googlovimi storitvami in aplikacijami, bodo še naprej prejemali posodobitve programske in varnostne opreme.

Kdor je že kupil pametni telefon Huawei ali ga namerava kupiti, lahko še naprej dostopa do sveta aplikacij kot vedno.

Naše najbolj priljubljene naprave, vključno s serijo HUAWEI P30, delujejo na Androidu 10 s podporo trgovine Google Play.

Nekaj ​​naših novejših naprav, kot so serije HUAWEI P40, Mate 30 Pro, Mate Xs in MatePad Pro, deluje na EMUI 10 ali EMUI 10.1 s podporo HUAWEI AppGallery. Kupci lahko še vedno dostopajo do tisoč aplikacij prek HUAWEI AppGallery, trgovine z aplikacijami prihodnosti. Če se vaše vprašanje nanaša na eno od teh naprav, kliknite tukaj

Ne glede na to, katero napravo Huawei kupite, za vse naprave še naprej velja garancija proizvajalca in bodo v skladu s tem deležne popolne servisne podpore.

V celoti se zahvaljujemo, da imate dodatna vprašanja. Spodaj najdete odgovore na najpogostejše točke zmede.

Pogosta vprašanja in odgovori

# 1 - Ali bodo pametni telefoni in tablični računalniki Huawei še naprej prejemali posodobitve programske in varnostne opreme?

Stalne posodobitve varnosti in programske opreme bodo še naprej na voljo, da bodo pametni telefoni in tablični računalniki Huawei varni in posodobljeni.

# 2 - Ali bodo Googlove in neodvisne aplikacije iz trgovine Google Play prejemale posodobitve?

Vse naprave, ki se izvajajo v Googlovih mobilnih storitvah, vključno s trgovino Google Play, bodo delovale kot običajno. Vse naprave, ki se izvajajo v mobilnih storitvah Huawei, bodo zahtevale prenos aplikacij prek Huawei AppGallery.

# 3 - Kakšna je Huaweijeva rešitev za odstranitev Googlovih mobilnih storitev iz svojih naprav (razen Kitajske)?

Huawei Mobile Services je Huaweieva lastniška programska platforma, ki ponuja alternativo številnim funkcijam Google Mobile Services. Aprila 2018 je HUAWEI predstavil Huawei AppGallery, odprt prehod za dostop do sveta aplikacij, kuriranih za kakovost in zgrajenih z mislijo na varnost in zasebnost. Ponujamo tudi storitev Phone Clone, ki lahko varno in hitro prenese vaše aplikacije iz starega telefona v novo napravo Huawei, stranke pa lahko prenesejo tudi aplikacije, ki jih želijo, neposredno od ponudnikov aplikacij prek prenosov APK-jev.

# 4 - Ali bodo uporabniki Huaweija še naprej lahko prenašali ali uporabljali aplikacije, kot so WhatsApp, Facebook ali Instagram?

Za vse pametne telefone in tablične računalnike Huawei, ki delujejo z Googlovimi storitvami, lahko aplikacije Google WhatsApp, Facebook in Instagram prenesete iz trgovine Google Play in jih uporabljate kot običajno. Uporabniki serij HUAWEI Mate 30, HUAWEI Mate X in novo predstavljenih serij HUAWEI P40 še vedno lahko dostopajo do številnih svojih najljubših aplikacij, vključno s Facebookom, WhatsAppom in Instagramom prek AppGallery, Phone Clone ali spletnih strani ponudnikov aplikacij.

# 5 - Kdo lahko dostopa do novoustanovljenih izdelkov Huawei Music in Huawei video?

Huawei Music in Huawei Video bodo na voljo vsem obstoječim pametnim telefonom Huawei in tabličnim računalnikom Huawei s sistemom EMUI 4 in novejšim. Dejansko bodo od 26. marca 2020 novi naročniki na Huawei Music na voljo 3 mesece brezplačno. Ponudba se izteče 26. th aprila.

(Huawei Video bo na Irskem predstavljen to poletje)

# 6. - Če ponastavite pametni telefon ali tablični računalnik Huawei, ali boste lahko še naprej dostopali do storitev Android in Google Apps?

Če pametni telefon ali tablični računalnik Huawei ponastavite na tovarniške nastavitve, izkušnja programske opreme po ponastavitvi ne bo spremenjena.

# 7 - Ali boste zaradi trenutnih razmer še naprej imeli enako garancijo za pametne telefone in tablične računalnike Huawei?

Nič se ni spremenilo. Huawei zagotavlja poprodajne storitve kot prej, v skladu z veljavno garancijsko politiko. Za najnovejšo garancijsko politiko glejte tukaj.

# 8 - Ali to pomeni, da bo Huawei pospešil razvoj in uvajanje lastnega operacijskega sistema?

Za operacijske sisteme pametnih telefonov je odprti operacijski sistem Android in ekosistem okoli njega še vedno naša prva izbira. Huawei bo še naprej potrošnikom predstavljal nove novosti in gradil varen in trajnosten ekosistem programske opreme, da bi vsem uporabnikom po vsem svetu zagotovil najboljšo izkušnjo.

# 9 - Ali bo Windows še naprej deloval na osebnih računalnikih Huawei?

Lahko potrdimo, da bodo naprave Huawei z Microsoftovo programsko opremo nadgrajene in podprte.

# 10 - Ali bo to prizadelo uro Huawei in druge nosljive izdelke?

To ne bo vplivalo na vse izdelke Huawei Wearable, ki so trenutno na trgu.

# 11 - Kateri operacijski sistem bo vnaprej nameščen na HUAWEI Mate 30 in novo predstavljeni seriji HUAWEI P40?

HUAWEI Mate 30 Series in HUAWEI P40 Pro delujeta na Androidu prek Android Open Source Project (AOSP). Te naprave so vnaprej nameščene s HUAWEI EMUI10 ali 10.1 in ponujajo Huawei Mobile Services za neposreden dostop do aplikacij in vsebin, kot sta Glasba in Video.

 

Tu je seznam izdelkov, ki se izvajajo v Androidu 10:

 • P40
 • P40 Pro
 • P40 Pro +
 • P40 Lite
 • Mate 30 lite
 • Mate 30
 • Mate 30 Pro
 • Mate 20
 • Mate 20 Pro
 • PORSCHE DESIGN Mate 20 RS
 • Mate 20 X (5G)
 • Ti izdelki so bili predloženi v nadgradnjo na Android 10:
 • P30 Pro
 • P30
 • P30 lite
 • P pametno 2019
 • P pametno + 2019
 • P pameten Z
 • Mate 20 X
 • Mate 20 X (5G)
 • P20 Pro
 • P20
 • Mate 10 Pro
 • PORSCHE DESIGN Mate 10
 • Mate 10
 • Mate 20 lite

# 12 - Kaj Huawei v tem času dela za zaščito svojih zaposlenih?

Naš nerazdružen poudarek je na zdravju in varnosti naših zaposlenih in strank ter zagotavljanju, da delamo, kar je v naši moči, da ljudje po vsem svetu ostanejo povezani. Da bi zaščitili svoje stranke, smo zaprli vse prodajalne in servisne centre po Evropi, naša evropska delovna sila pa se je preselila na delo na daljavo.

# 13 - Kako Huawei v tem času pomaga potrošnikom?

Vemo, kako pomembna je vloga tehnologije v tem trenutku, in zato si še naprej prizadevamo, da bi bile naše stranke povezane. Kot prvi korak, smo razširili do 15. junija th jamstev, ki konec med 15. marca th in 14. junij th zagotoviti neko zagotovilo, da boste vedno mogli uporabljati naprav, da ostanejo v stiku s prijatelji, družino in na delovnem mestu med tem časom.

Uvedli bomo tudi novo ponudbo storitev, vključno z brezkontaktnimi storitvami od vrat do vrat. Tablični računalnik, prenosni računalnik, pametni telefon, usmerjevalnik, modem ali pametno uro bodo zbrani in odpeljani v servisni center na popravilo, nato pa vrnjeni popolnoma brez stroškov dostave in preskusnih stroškov. Uvedli smo tudi dostavno službo za naprave, ki so že v naših servisnih centrih za popravilo. Vse podrobnosti in razpoložljivost držav najdete na naši spletni strani.

Pred kratkim smo napovedali, da bomo Huawei Music predstavili po vsej Evropi. Huawei Glasba ima katalog z več kot 50 milijonov skladb in bodo brezplačno za 3 mesece za vse naše stranke, ki so naročeni med začetkom in 26 th aprila.

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica