Gaming zaščitna očala RedBull SPECT Gamechanger
Redbull Gamechanger Media 01

Gaming zaščitna očala RedBull SPECT Gamechanger

Zakaj kolekcija GAMECHANGER?

Modra luč je nova UV luč.

Z uporabo pametnih telefonov in računalnikov, ki postajata standardni del našega vsakdanjega življenja je tveganje prekomerne izpostavljenosti modri svetlobi lahko zaskrbljujoče.

Medtem ko je modra svetloba v majhnih odmerkih lahko koristna čez dan, preveč modre svetlobe ponoči lahko moti naravni cirkadiani ciklus našega telesa. Modra svetloba zavira izločanje melatonina, hormona, ki je potreben za uravnavanje našega spanca ponoči.

Učinki modre svetlobe na naše vsakodnevne dejavnosti so lahko zelo različni, a veliko ljudi se sprašuje, kako zaščititi oči pred zasloni.

Optični trg in igričarska industrija si začnjata vse bolj deliti skupno mnenje, kar vodi do leč, ki se bodo uporabljale za zaščito pred zaslonom, saj smo navajeni nositi sončna očala za zaščito pred škodljivimi UV-žarki.

Zakaj Kolekcija Gamechanger

Zakaj Red Bull Spect?

Red Bull je gonilna sila v igralnem ekosistemu. Red Bull, je kot ustvarjalec odgovoren za veliko vsebin na različnih platformah. Red Bull ima močno vez z igralniško skupnostjo preko razvoja iger, izvajanja igralniških dogodkov in podpore profesionalnih e-športnih ekip.
V sodelovanju s športniki Red Bulla je SPECT Eyewear zdaj razvil prvo paleto certificiranih leč za filtriranje modre svetlobe. Z združevanjem te revolucionarne inovacije leč z nezgrešljivim in ikoničnim oblikovnim jezikom z diamantno rezanim okvirjem se je rodila kolekcija GAMECHANGER.
Ker so ključne potrebe, kot so ZAŠČITA, DELOVANJE in OBNOVA, vedno v fokusu, različne možnosti leč pomagajo pri soočanju z vsemi posebnimi potrebami in zahtevami. Material okvirja na bio osnovi pomaga podpirati trajnostni življenjski slog in hkrati nudi antialergijske lastnosti.

Zakaj Redbull Zascitna Ocala

Kaj je modra luč?

Modra svetloba se pojavi pri normalni dnevni svetlobi in sama po sebi ni slaba. ravno nasprotno:
Kratkovalovna modra svetloba ne pripisuje le pozitivnega vpliva na naše psihično počutje in naše vitaminsko ravnovesje, ampak je odgovorna tudi za zdravo delovanje v vsakdanjem življenju. Poživlja telo in duha.

Zaradi prevelikega odmerjanja je sevanje modre svetlobe nevarno. Modra svetloba je prenehala obstajati le v naravi, vse pogosteje jo postavljajo pred naše oči z uporabo računalniških zaslonov, pametnih telefonov, tablic in drugih zaslonov.

Kaj je melatonin?

Hormon melatonin ima pomembno vlogo pri uravnavanju cikla spanja. Ker je učinek te snovi podoben učinku uspavalne tablete, jo imenujemo tudi spalni hormon. V večernih urah se modra komponenta v spektru naravne svetlobe zmanjša, kar spodbuja proizvodnjo melatonina v epifizi. Ker tema in svetlost spodbujata ali zavirata proizvodnjo melatonina, se lahko ritem spanja premakne s prilagajanjem svetlobe.
Modra svetloba, ki jo zasloni oddajajo v večernih in nočnih urah, ponastavi biološko uro. To vodi do zatiranja proizvodnje melatonina. Posledice so težave pri zaspanju ali težko prebujanje.

Zaščita, zmogljivost, okrevanje

Leca Guardian

LEČA GUARDIAN

Leča GUARDIAN je bila zasnovana za vašo vsakodnevno uporabo. Integrirani filter je od zunaj komaj opazen, absorbira pa precejšnje dele modre svetlobe v najbolj visokoenergijskem, kratkovalovnem območju od 380 do 420 nm (nanometrov). Leča GUARDIAN lahko pomaga zmanjšati utrujenost oči, prepreči rdečico in izostri zaznavanje.

Leca Warrior

LEČA WARRIOR

Super antirefleksna leča WARRIOR pomaga povečati kontrast s svojim rumenim odtenkom. Zasnovan je bil za dolge seje pred zaslonom. Idealno za igranje iger ali zvečer zvečer. Okvirji iz visokotehnološkega materiala na biološki osnovi so bili razviti za uporabo v kombinaciji s slušalkami.

Nastavek Sleeper

NASTAVEK SLEEPER

Modra svetloba, ki jo zasloni oddajajo v večernih in nočnih urah, ponastavi biološko uro, saj vodi v zatiranje proizvodnje melatonina. Posledice so težave pri zaspanju ali težko prebujanje. Namen nastavka SLEEPER je podpirati in vzdrževati naravni cikel spanja in budnosti.

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica