Lenovo električni skiro M2 je lepo izhodišče za tiste, ki iščejo alternativno mobilnost
Lenovo Elektricni Skiro M2 01

Lenovo električni skiro M2 je lepo izhodišče za tiste, ki iščejo alternativno mobilnost

Lenovo se je že izkazal na trgu osebnih računalnikov in na drugih področjih. Proizvajalec je vstopil tudi na trg električnega prevoza in tako predstavil svoj drugi električni skuter M2.

Lenovo Elektricni Skiro M2 02

Skuter so poimenovali Lenovo Smart Electric Scooter M2 in ima zložljivo zasnovo za enostavno prenašanje. Pri proizvodnji skuterja so uporabljeni materiali iz magnezijeve zlitine, ki se pogosto uporabljajo v vesoljski, avtomobilski in vojaški industriji. V primerjavi z bolj priljubljeno aluminijevo zlitino ima ta material večjo odpornost na udarce, kar dodatno zagotavlja varnost uporabnika.

Skuter Lenovo bo imel moč 350 vatov , trojno zaviranje in trojno blaženje udarcev. Doseg z enim polnjenjem bo dosegel 30 km.

Z vidika oblikovanja videza ima M2 preprost videz, vendar njegova struktura daje trden in stabilen občutek. Po pozicioniranju sodi med udoben skuter.

Lenovo Elektricni Skiro M2 03

Njegov zaslon se uporablja za prikaz trenutnega stanja električnega skuterja. Ikone prikazujejo napajanje, Bluetooth in elektronsko ključavnico. Trije parametri so jasni na prvi pogled.

Zasnova krmila je razmeroma preprosta, gumijasti ročaj pa uporablja nedrsečo obliko križnega vzorca. Žal ročaja ni mogoče zložiti. Morda ne bo pravilno zložen zaradi fizičnega ročaja kolutne zavore.

Sprednja kolesa so 10-palčne pnevmatike, zračna šoba pa je zelo dolga, kar je priročno za napihovanje. Zadnja kolesa so 10,5-palčne vakuumske pnevmatike. Na sprednjih in zadnjih pnevmatikah so protizdrsne črte, ki lahko igrajo vlogo proti zdrsu in drenaži.

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica