Filmski Festival Xiaomi 2022
Filmski Festival Xiaomi 2022

Filmski Festival Xiaomi 2022

Tema filmskega festivala Xiaomi 2022

Za vas pripovedujem zgodbo, ki bo živela večno.
Za vas beležim vse, kar je vredno ujeti.
Zate osvetljujem tvoj oder.
Zate, svet.

2022 Filmi

Filmski Festival Xiaomi 2022 Fenix Iz Gloucestra

Fenix iz Gloucestra

Režiser: James Lucas

To je pravljica znotraj sodobne pravljice. Pripoveduje zgodbo o Charlieju, mladem, modnem meščanu in razočaranem pisatelju, ki se poskuša prebiti v poklicnem svetu, obsedenem s statusom. Pošljejo ga v razpadajočo podeželsko hišo njegovega bolnega dedka, da vse pospravi. Na zadnjem srečanju z dedkom, ki je zdaj v domu za ostarele, ga njegov dedek roti, naj mu prinese “Feniksa”. Med bivanjem v podeželski hiši, sredi lepote narave in ob naključnem srečanju z lokalno umetnico Bello, začne razumeti, kaj je njegov dedek v resnici mislil. Charliejevo potovanje je transformativno v večnem krogu življenja.

Filmski Festival Xiaomi 2022 Cvetenje

Cvetenje

Xiaomi Creator: Eduardo Ohara

“Cvetenje” je zgodba o pisateljici Sari, ki težko dela na svoji drugi knjigi pod pritiskom iz vseh smeri. Nekega dne jo nepričakovani obisk nečaka Pedra še bolj obremenjuje, saj se pokažejo razlike med obema likoma. Te razlike pa se za Saro spremenijo v življenje, ko ji nečak pokaže, kako naj drugače dojema svet, in ji prinese odgovore, ki jih potrebuje, da se ponovno poveže z lepoto življenja.

Filmski Festival Xiaomi 2022 Elaine And Mike

Elaine & Mike

Ustvarjalec: Amelie Wen

“Elaine & Mike” pripoveduje zgodbo o naključnem ponovnem srečanju dveh nekdanjih ljubimcev, ki po dolgem času ločenosti občutita olajšanje in zadovoljstvo ob spoznanju, da oba uresničujeta svoje sanje in uspevata v trenutnem življenju.

Filmski Festival Xiaomi 2022 Xiaomi Akademija

Xiaomi Akademija

Pametni telefoni so popolnoma spremenili način snemanja naših zgodb in nam omogočajo snemanje zgodb kjerkoli in kadarkoli. V tej posebni epizodi Akademije Xiaomi se naučimo, kako vam lahko Xiaomijev tehnološki napredek pri slikanju s pametnimi telefoni pomaga pri boljšem zajemanju vaših zgodb.

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica