Vrhunska TV izkušnja v živo
Googletv

Vrhunska TV izkušnja v živo

Svet pretočnega razvedrila se je v zadnjih nekaj letih znatno razširil, a z več naročninami se včasih zdi, kot da potrebujete malo bogastvo, da ostanete na tekočem s svojimi najljubšimi filmi in oddajami. K sreči je Google TV tukaj, da reši dan s svojo najnovejšo inovacijo – televizijsko izkušnjo v živo z več kot 800 brezplačnimi kanali v enem vodniku, ki je enostaven za krmarjenje. Poleg tega pa bo aplikacija na enem mestu zbirala vse vaše naročnine na druge plačljive pretočne platforme in tako ustvarila enovito uporabniško izkušnjo. Torej vse na enem mestu.

Vse na enem mestu za brezplačne televizijske kanale – svet klasične televizije v eni aplikaciji

Od danes je Google TV integriral brezplačne kanale Tubi, Plex in Haystack News v svoj zavihek Live in se pridružil že tako impresivni ponudbi Pluto TV. Poleg tega je Google TV lansiral lastne brezplačne vgrajene kanale, ki od uporabnikov ne zahtevajo prenosa ali zagona aplikacije. To pomeni, da lahko zdaj brskate po neverjetnih 800 kanalih in vrhunskih programih, vključno z novičarskimi kanali NBC, ABC, CBS in FOX. Mednarodni gledalci lahko uživajo tudi v kanalih v več kot 10 jezikih, kot so španščina, hindijščina in japonščina. Ker niso potrebne naročnine ali pristojbine, še nikoli ni bilo lažje potopiti se v svet brezplačne zabave, ne glede na to, ali ste ljubitelj udarnih novic, filmskih uspešnic ali česa vmes.

Poenostavljeno brskanje in enostaven dostop

Novi TV-vodnik Google TV organizira vse razpoložljive brezplačne kanale za bolj intuitivno in učinkovito izkušnjo brskanja. Poiščite svojo naslednjo oddajo, vredno popivanja, od resničnih zločinov do klasičnih televizijskih ponovitev in vsega vmes. Za hiter dostop do priljubljenih kanalov jih preprosto shranite na vrh vodnika. Poleg tega bo združćil vse vaše naročnine na enem mestu. To enostavno pomeni, da boste pretočne platforme – Netflix, HBOmax in njihove vsebine imeli na razpolago v eni aplikaciji. Če imate vrhunsko naročnino na TV v živo pri YouTube TV ali Sling TV ali dostop do brezžičnih kanalov, jih lahko najdete tudi na za vihku V živo, kjer so vsi vaši kanali v živo združeni na enem mestu.

Razpoložljivost in prihodnja širitev

Ta nova televizijska izkušnja v živo je na voljo v vseh napravah Google TV v ZDA, vključno s Chromecastom z Google TV in televizorji z vgrajenim Google TV proizvajalcev Sony, TCL, Hisense in Philips. Google prav tako načrtuje, da bo nov TV-vodnik in brezplačne kanale na primerne naprave Android TV pozneje v tem letu. Medtem ko se pretočna zabava še naprej razvija, je Google TV vodilna, saj ponuja neprimerljivo izbiro brezplačnih kanalov v uporabniku prijaznem vmesniku. Čas je, da se poslovite od neskončnih naročnin in sprejmete prihodnost pretakanja z Google TV.

Vir: City Magazine

Vnesite iskano in pritisnite Enter

Košarica